hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray - Juventus

    Galatasaray - Juventus
    expand

    Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son maçında yarın İtalyan ekibi Juventus'u konuk edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu sezon Avrupa'daki geleceğini belirleyecek kritik müsabakada sarı-kırmızılı takım, alacağı sonuca göre yoluna UEFA Şampiyonlar Ligi'nde veya UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek ya da Avrupa'da sezonu kapatacak.

    "Cim Bom", UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayabilmek için, Juventus'u yenmek zorunda. Puan kaybı durumunda ise Kopenhag-Real Madrid maçında çıkacak sonuç, sarı-kırmızılıların kaderini belirleyecek.

    Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi, Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek.

    - Sneijder'in oynaması bekleniyor

    Galatasaray'da sakatlığı sonrası takımla yeniden antrenmanlara başlayan yıldız futbolcu Wesley Sneijder'in, Juventus karşısında forma giymesi bekleniyor.

    Ligde Torku Konyaspor ile oynanan maçta sakatlanmasının ardından yeniden UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid maçında sahaya çıkan, ağrılarının tekrar etmesi sonrası ise son 3 resmi müsabakada da forma giyemeyen Sneijder'in, Juventus'a karşı yapılacak önemli maçta takımdaki yerini alması planlanıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow