hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bizim Hikaye 8. bölüm fragmanına Zeynep, Barış'ın sırlarını öğreniyor

    Bizim Hikaye 8. bölüm fragmanına Zeynep, Barışın sırlarını öğreniyor
    expand

    Fikri'nin İsmet'le olan macerasının damga vurduğu Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı ile Zeynep'le Barış arasında beklenmedik bir diyalog gerçekleşeceğini gösterdi. Zeynep'in Barış'ın gerçek adının farklı olduğunu duymasının ardından onunla yüzleşmek istemesi herkesi şaşırtacak. İşte Bizim Hikaye 7. bölümde yaşananlar ve gelecek bölümün tanıtım videosu...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bizim Hikaye son bölümde Filiz için ev almaya çalışan Barış oldukça riskli bir durumun içerisine kendisini sokmuştu. Öte yandan Fikri’nin para kazanmak için kan bağışı yapmak istemesi ancak kan değerlerinin düşük olması eğlenceli görüntülerin ortaya çıkmasına neden olmuştu. Öleceğini düşünerek çocuklarına daha yakın davranmaya başlayan Fikri, bir yandan da nasıl para kazanabileceğini düşünmeye başlamıştı.

    7. BÖLÜM ÖZETİ

    Her hafta yeni bir maceranın içerisine atılan Fikri ve diğerleri bu kez zengin olabilmek için hiç tercih etmemeleri gereken bir yola başvuracak. Kaçırıldığı adamlar tarafından parayı bir an önce bulması için tehdit edilen Fikri, yolda gördüğü dilencileri kendisine örnek alacak. İsmet’i de yanına alarak dilenmeye başlayan Fikri’nin işleri iyi gitse de Filiz olaya el atacak. İsmet’in Fikri tarafından götürüldüğünü öğrendikten sonra büyük panik yaşayan Filiz, hemen olaya müdahale etmeye çalışacak. Öte yandan Fikri’nin giydiği beyaz çarşaf çocuklarını oldukça korkuturken hayalet gördüğünü zanneden minikler babalarına sinirlenmeye başlayacak.

    Yayıncı kuruluş tarafından yapılan 26 Ekim’deki bölümün özetiyle ilgili açıklama ise şöyle; Kiraz, Barış’ın ablasını aldattığından şüphelenmiştir. Gerçeği öğrenmek için kapsamlı bir araştırma yapar. Fikret de Kiraz’a destek olur. Mevzu Cemil’e kadar gider. Barış, Filiz ve kardeşleriyle görüştüğü zamanlar dışında Kiraz’ın şüphelendiği kadınla vakit geçirmektedir. Kiraz bu kadının kim olduğunu öğrenebilecek midir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bizim Hikaye 8. bölüm fragmanına Zeynep, Barışın sırlarını öğreniyor

    Hikmet, Esra’ya açılmaya karar verir. Fevzi’nin Müjde’yle eskiden sevgili olduğunu öğrenip hayal kırıklığına uğrayan Rahmet ise kardeşinin bu sevdadan vazgeçmesini ister. İki kardeşin de aşk hayatı çıkmaz noktalara ulaşmıştır. Filiz’le Barış’ın paylaştığı zamanlar ve duygular çoğalmışken Cenk, Barış’ın foyasını ortaya çıkarmak için planlar yapmaktadır. Barış’ın peşine düşen Kiraz’ı ise finalde büyük bir sürpriz beklemektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow