hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayıp aileye ulaşıldı

    Kayıp aileye ulaşıldı
    expand

    Aydın'ın Söke İlçesi'nde Büyük Menderes Nehri'ne uçan araçtaki 4 kişilik Arslan ailesinin cesetleri sudan çıkarıldı.

    Aydın'ın Söke İlçesi'nde Büyük Menderes Nehri'ne uçan hafif ticari araç 6 gündür yapılan arama çalışmaları sonucu köprüden nehre uçtuğu yerin yakınında bulundu. 4 kişilik Arslan ailesinin cesetleri sudan çıkarıldı. Cesetler çıkarılırken, aile yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.
    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kazanın meydana geldiği köprünün üstüne ikinci kepçenin getirilmesi ile hafif ticari aracın çıkarılması daha da kolaylaştı. Ön tamponundan itibaren çıkarılmaya başlanan araç, dalgıçların bağladığı zincir ve çelik halatlarla nehrin sol yakasından karaya alındı. Aracın içine dolan suların boşalması sırasında Arslan ailesinin cesetleri nehre sürüklenmeye başladı. Dalgıçlar hemen dalarak cesetlerin kaybolmasını engelledi.

    Sırasıyla 6 yaşındaki Eyüp, 35 yaşındaki anne Necla, 11 yaşındaki Eylül ve 38 yaşındaki baba Mehmet Arslan'ın cesetleri çıkarılarak ceset torbalarına konuldu. Bu sırada aile yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Ailelerin cenazeleri görmek istemesi üzerine de kısa süreli bir arbede yaşandı.

    Aile, gözyaşları içinde defnedildi

    Aydın'ın Söke İlçesi'nde, Büyük Menderes Nehri'ne uçan otomobil ve içindeki dört kişilik Arslan ailesinin cenazeleri Söke Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan otopsinin ardından ailenin cenazeleri, yakınlarına teslim edildi. Hacı Ahmet Özbaş Camii'ne getirilen cenazeler için 4 imam hazır bulundu. Her aile ferdi için ayrı ayrı Yatsı'da kılınan cenaze namazının ardından Aslan Ailesi, gözyaşları arasında Granta Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow