hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadın sağlık çalışanına Tıp Bayramı'nda kurşun

    Kadın sağlık çalışanına Tıp Bayramında kurşun
    expand

    Batman'da eşinden boşanmakta olan bir sağlık görevlisi, eşinin babası tarafından çalıştığı hastanede, 14 Mart Tıp Bayramı'nda başından vuruldu.

    Edinilen bilgilere göre, eşi ile boşanmakta olduğu iddia edilen 25 yaşındaki 4 çocuk annesi kadın, Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde görevi başında kayınbabası tarafından vuruldu.

    Başına sıkılan tek kurşunla ağır yaralanan kadın yoğun bakıma alındı. İddiaya göre, hastaneye giden kayınbaba burada gelini ile tartıştı. Tartışmanın ardından silahına davranan kayınbaba gelini Sabahat İlik'i (25) ensesinden vurarak kaçtı. Ağır yaralanan İlik, ameliyata alındı.

    Silah sesi üzerine polikliniğe gelen özel güvenlik elemanları polise haber verdi. Hastaneye gelen olay yeri inceleme ekipleri çalışmalara başladı. İddiaya göre, kayınbaba Sait İlik, oğlu ile boşanma aşamasına gelen gelinini ikna etmek için hastaneye gitti ve aralarında tartışma çıktı, bunun üzerine de gelinini vurdu.

    Batman Bölge Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adnan Tuna, olayla ilgili yaşadıkları üzüntüyü dile getirerek, "14 Mart Tıp Bayramı'nda böyle bir olayın yaşanması bizi derinden üzdü. Vurulan personelimiz şu anda yoğun bakım ünitesine alındı. Gereken tüm çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

    Öte yandan kayınbabanın hastanenin psikiyatri servisinde belli bir süre tedavi gördüğü ileri sürüldü.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow