hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa-İstanbul arası 18 dakika!

    Bursa-İstanbul arası 18 dakika
    expand

    Bursa - İstanbul arasındaki ulaşımı 18 dakikaya indirecek deniz uçağı seferi, 1 Nisan'da başlayacak.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Burulaş'ın deniz uçağı seferlerinin tanıtımı Haliç iskelesinde düzenlenen basın toplantısı ile yapıldı.

    Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın İstanbul ile entegrasyonunu önemsediklerini  belirterek, iki kent arasında bugün de hava bağlantısı kurduklarını  söyledi.

    Altepe,''Deniz uçakları 19 yolcu kapasitesine sahip. Uçaklar, 18 dakikada Bursa'ya, Gemlik'e ulaşacak. Yine aynı şekilde Bursa'dan kalkan uçaklar da İstanbul'un kalbine, Balat'a inecek. Bizler, zamanın kıymetini biliyoruz. Bundan dolayı 14 milyon nüfusuyla Türkiye ekonomisinin kalbi İstanbul'un, Bursa'ya yakınlaşması bizim için çok anlamlı'' diye konuştu.

    Seferlerin Bursa sanayisine ve turizmine önemli katkı yapmasını beklediklerini vurgulayan Altepe, ''Bilet fiyatları, 100 lira. Hedefimiz para kazanmak değil, hizmet vermek'' dedi.

    Salı günü sefer yok

    Biletler ''www.burulas.com.tr'' adresinden ya da ''444 99 16'' numaralı telefon aracılığıyla alınabilecek. Uçaklar, salı günü dışında haftanın 6 günü, Haliç'ten sabah saat 08.30 ve akşam saat 18.00'de, Gemlik'ten ise sabah saat 09.15, akşam saat 18.45'te havalanacak.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow