hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İkizlere kreşte dayak zoruyla yemek

    İkizlere kreşte dayak zoruyla yemek
    expand

    Adana'da özel bir kreşete çocuklara uygulanan şiddet güvenlik kameralarına yansıdı. Savcılık olayla ilgili inceleme başlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adana'da özel bir kreşe gönderdiği ikiz çocuklarına yemek yedirilirken şiddet uygulandığını güvenlik kamerasından fark eden Iraz Gülden ve Metin Çalışkan çiftinin şikayeti üzerine savcılık inceleme başlattı.

    İddiaya göre, 3 yaşındaki ikiz çocukları Gülsenaz ve Yiğit Ali'yi kreşe gönderen Iraz Gülden Çalışkan, işe giderken kreşe uğradı. Kreşin müdür odasında otururken, güvenlik kamerası ekranına yemekhanenin görüntüsü yansıdı.

    Anne, kreşte görevli öğretmenin çocuklarına art arda kaşıkla yemek verilip yutmasını beklemediği, kulağını çekip, kafasına vurduğunu ve kaşığı zorla ağzına sokarak yemek yedirmeye çalıştığını görünce, şoke oldu. Hemen yemekhaneye giden anne, çocuklarını alarak kreşten ayrılıp polise gitti ve kamera kayıtlarına el konuldu.

    İkizlerin babası Metin Çalışkan, "Eşim, çocuklarımıza işkenceyle yemek yedirildiğini görmüş. Kreşin yetkilisine, 'Bu nasıl olur?' diye sorduğunda ise 'Bunda ne var ki?' cevabı verilmiş. Demek ki, çocuklarımıza daha neler yapılıyor? Bunu da olaydan önceki günlere ait kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu öğreneceğiz" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow