hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP Finike'de Tutal güven tazeledi

    CHP Finikede Tutal güven tazeledi
    expand
    KAYNAK DHA

    CHP Finike Kadın Kolları kongresinde Hülya Tutal, yeniden başkan seçildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - CHP Finike Kadın Kolları kongresinde Hülya Tutal, yeniden başkan seçildi.

    CHP Finike Kadın Kolları kongresi ilçe binasında gerçekleştirildi. Kongreye CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Kadın Kolları İlçe Başkanı Hülya Tutal, Antalya il ve Finike ilçe yönetim kurulu üyeleriyle kadın üyeler katıldı. Divan başkanlığına İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci'nin seçildiği kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

    Başka adayın olmadığı kongrede blok listeyle seçime gidildi. Divan heyeti oluşturulduktan sonra İlçe Kadın Kolları Başkanı Başkan Hülya Tutal, görev süresince, yönetim ve kadın üyelerle birlikte gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi aktardı. Daha sonra gerçekleştirilen seçimde Hülya Tutal, kadınların güvenoyunu alarak yeniden başkan seçildi.

    Kongrede kadın üyelere seslenen İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirterek, kadınlara her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu söyledi. Deveci, "Bir algı var biliyorsunuz 'Bu hükümeti kadınlar getirdi' denildi. Ben inanıyorum bu hükümeti yine biz kadınlar devireceğiz. 5 Aralık'ta Türkiye'de bir şey oldu. 50 binden fazla kadın Ankara'da bir araya geldi ve bir ses verdi" dedi.

    Başkan seçilen Hülya Tutal da Türkiye'nin adaletsizlik, yolsuzluk sancıları içinde olduğunu, son 10 yılda kadın cinayetlerinin arttığını vurguladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow