hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağcılar'da yatak fabrikası yandı: 2 ölü

    Bağcılarda yatak fabrikası yandı: 2 ölü
    expand

    Bağcılar'da yatak ve baza imalatı yapan fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından depo kısmında iki işçinin cesedine ulaşıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Barbaros Mahallesi 16. Sokak'taki 6 katlı fabrikada çıkan yangına Bakırköy, Bağcılar, Kocasinan, Fatih ve Şişli itfaiye ekipleri müdahale etti.

    Yangının itfaiye ekipleri tarafından söndürülmesinden sonra işçiler, fabrikadaki iki arkadaşlarına ulaşamadıklarını söyledi. Bu kişilerin depo kısmında olabileceğinin belirtilmesi üzerine itfaiye ekipleri, camları kırıp duvarı yıkarak depoya girmeye çalıştı.

    Dumanı tahliye ederek, fabrikanın depo kısmına giren itfaiye ekipleri, yarım saat arayla iki işçinin cesedine ulaştı. İşçilerin Yakup Irmak (25) ve Hakan Şaşmaz (45) olduğu belirlendi.

    Çalışmalar sırasında bir itfaiye eri dumandan etkilendi.

    Dumandan zehirlenerek öldükleri belirtilen işçilerin cesetleri Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İşçilerin yakınları, cesetleri görmelerine izin vermeyen itfaiye ve polis ekiplerine tepki gösterdi.

    Öte yandan, itfaiyenin rahat çalışması için olay yerindeki kalabalığı dağıtmaya çalışan polis ekipleri ile işçi yakınları arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow