hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TSK'dan "YAŞ kararları" açıklaması

    TSKdan YAŞ kararları açıklaması
    expand

    TSK, "YAŞ kararlarının bazı olaylarla ilişkilendirilmesi gerçeği yansıtmamaktadır. TSK'da her görev yücedir" açıklamasını yaptı.

    Genelkurmay Başkanlığı'nca, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarının bazı olaylarla ilişkilendirilmesinin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, Türk Silahlı Kuvvetlerinde her görevin yüce ve ulvi olduğu vurgulandı.

    Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan "Yüksek Askeri Şura kararlarının bazı olaylarla ilişkilendirilmesi" başlıklı açıklamada, bazı kişi ve çevrelerin haksız eleştirilerine rağmen, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Türkiye'de huzurun sağlanması ve demokratik kuralların işlemesi hususundaki hassasiyetini devam ettirdiği bildirildi.

    "Yüksek Askeri Şura kararlarının bazı olaylarla ilişkilendirilmesi hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Diğer taraftan Türk Silahlı Kuvvetlerinde her görev yücedir, ulvidir" ifadesine yer verilen açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, yasalara olduğu kadar halkın örf, adet ve değerlerine de daima saygılı ve bağlı olduğu kaydedildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow