hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cenazeyle birlikte beklediler

    Cenazeyle birlikte beklediler
    expand

    Uyuşturucu çeteleri tarafından vurularak öldürülen Hasan Ferit Gedik'in cenaze töreninde gerginlik yaşandı. Gedik'in cenazesini Gülsuyu'na götürmek isteyen gruba polis izin vermedi. Oturma eylemi başlatan grubun bekleyişi sürüyor.

    Hasan Ferit Gedik'in Sarıyer'e bağlı Armutlu'daki cemevinde dün sabah saatlerinde yapılan cenaze törenine, Bolu Cezaevi'nde cinayet suçundan yatan ve jandarma görevlisine kelepçeli olarak getirilen babası ibrahim gedik de katıldı.

    Törenin ardından cenaze babaevine götürülerek helallik alındı. Daha sonra da ailesi ve yakınları Gedik'i vurulduğu Gülsuyu Mahallesi'ne götürmek istedi. Ancak Armutlu ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alan polis, cenazenin Gülsuyu'na götürülmesine izin vermedi. Grup ile polis arasında gerginlik yaşandı.

    Polisi protesto eden grup Armutlu girişinde oturma eylemi başlattı. Kendisine ayrılan 5 saatlik sürenin dolması üzerine baba İbrahim Gedik Bolu Cezaevi'ne geri götürüldü. Oturma eylemi yapan grubun cenazeyle birlikte Armutlu'daki bekleyişleri sürüyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow