hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzon’da polis operasyonu

    Trabzon’da polis operasyonu
    expand
    KAYNAK DHA

    – TRABZON’da polisin gerçekleştirdiği uygulamalarda ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih TURAN/TRABZON, (DHA) – TRABZON’da polisin gerçekleştirdiği uygulamalarda ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

    Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik ve huzurunun devamının teminini sağlamak amacıyla son bir haftada yaptığı denetim ve kontrollerin sonuçlarını açıkladı. Çok sayıda araç, işyeri, umuma açık yerler ile eğlence mekanları ve hassas bölgeleri tarayan polis ekipleri, bu noktalarda, 14 bin 652 şüphelinin incelemesini gerçekleştirdi. Uygulamalarda, 9 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 54 adet mermi, 4  adet kayıt dışı kurusıkı tabanca,  4 kilo 200 gram esrar ve değişik uyuşturucu madde, 1 kilo 750 gram gümrük kaçağı Pro tütünü, 12 litre kaçak içki, 461 paket kaçak sigara,  8 adet uyuşturucu hap,  1 adet av tüfeği, 2 adet delici Kesici alet ile çalıntı bir araç ele geçirildi.

    Uygulamalarda yabancı uyruklu bir kişi fuhuş ve diğer suçlardan sınır dışı edilirken işletmeye uygun olmayan 2 otel-apart hakkında yasal işlem başlatıldı. İl genelinde ise değişik suçlardan arama kaydı olan 56 kişi gözaltına alındı. Bu olaylarda başta dolandırıcılık, hırsızlık, uyuşturucu, kasten yaralama gibi suçlar olmak üzere toplam 21 olay aydınlatılarak 32 şüphelisi yakalandı.

    Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri de gerçekleştirdiği operasyonlarda, 3 kilo 977 gram kubar esrar maddesi, 8,38 gram tütün ile karışık kubar esrar maddesi, 34.53 gram metamfetamin maddesi, 16 adet ecstacy hap ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. Operasyonlarda 5 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow