hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ufak Tefek Cinayetler 3. bölüm fragmanında Oya'dan savaş ilanı!

    Ufak Tefek Cinayetler 3. bölüm fragmanında Oyadan savaş ilanı
    expand

    Gökçe Bahadır ve Bade İşçil'in yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı ile Oya için savaş çanlarının çalacağını gösterdi. Öte yandan Serhan’ın atlattığı büyük kaza sonrası kendisine yardımcı olmak isteyen Oya yeni gelişmelerin yaşanacağından habersiz bir şekilde hareket edecek. İşte, Ufak Tefek Cinayetler’de 31 Ekim Salı günü yaşanacakların aktarıldığı tanıtım videosu…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ufak Tefek Cinayetler ilk bölümde baba rolündeki Mert Fırat ve diğer oyuncular ilk sınavını vermiş dizinin elde edeceği puanlarsa merakla beklenmişti. Önceki hafta total sonuçlarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın dizisinin gerisinde kalan Ufak Tefek Cinayetler’de AB’de ise ikincilik gelmişti. Peki, yeni dizide bu hafta hangi olaylar yaşanacak?

    UFAK TEFEK CİNAYETLER OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

    Yayıncı kuruluştan 31 Ekim’deki bölümle ilgili yapılan açıklama ise şöyle; 4 kadın ve 4 adam arasında karanlık sırlar, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı dizide her hafta artacak temposuyla çok konuşulacak.

    Kılıçlar çekildi, ortalık karıştı. Kadınlar şimdi hamlelerini yapmaya başlıyorlar. Merve’nin zehir gibi aklını izlemeye hazırız. Kurduğu entrika, şeytanın aklına gelmez. Olan Pelin’e olacak gibi... Oya ise çok daha farklı silahlarla savaşmaya başlıyor. Edip uyarısını yapıyor; ”Dikkat et, unutma, şu hayatta hep haydutlar kazanır.” Göreceğiz bakalım; meydan haydutlara mı iyilere mi kalacak? Arzu ipin ucunu yakaladığı yerden çekiyor. Sonuç; büyük bir sürpriz!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ufak Tefek Cinayetler 3. bölüm fragmanında Oyadan savaş ilanı

    Serhan ve Oya arasında sular kaynamaya başlıyor. ”Ne kadar iyi insan olursan ol, aşk seni yoldan çıkarır!” İşte Oya’nın bilmediği de bu!

    DİZİNİN KONUSU NE?

    Mert Fırat’ın baba rolünde olduğu dizide 4 kadının hayat hikayesi ekrana taşınıyor. Çevresindeki kişiler tarafından olumsuz etkilenen 4 kadının yaşamlarında yaşanacak sıra dışı gelişmeler dizinin takipçilerini ekrana kilitleyecek. Gökçe Bahadır’ın Oya, Aslıhan Gürbüz’ün Merve, Bade İşçil’in Pelin, Tülin Özer’in Arzu karakterine hayat verdiği dizide Mert Fırat ise Serhan rolünde olacak. Canlandıracağı baba karakteri ile ilgili konuşan Mert Fırat’ın açıklamaları ise şöyle; Aslında daha önce sinema filmlerinde baba karakterini canlandırdım. Baktığınızda dizi uzun vadeli bir çalışma süreci olduğu için yeni dizi bu yönden bir ilk olacak. Çocuk oyuncularla çalışmayı seviyorum. Çünkü onların o sürprizli hali bence bir oyuncu için çok keyifli ve de öğretici bir durum. Karşınızda ne yapacaklarını kestiremiyorsunuz hiçbir zaman. Malum hepimiz büyüdükçe çocuk reaksiyonlarından ve çocuk bakış açısından uzaklaşıyoruz. Bu yüzden bir oyuncunun en büyük hediyesi bence bir çocukla uzun vadede çalışmak. O yüzden dizide Serhan karakterini canlandırmak çok kıymetli benim için.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow