hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bieber'a benzemek için 100 bin dolar harcadı!

    Biebera benzemek için 100 bin dolar harcadı
    expand

    Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber gençlerin idolü. Hayranları onun gibi olmak için, onun giydiği kıyafetleri giyiyor, onun gibi konuşmaya çalışıyor. Bazılarına da estetik yöntemiyle benzemek için ilham kaynağı oluyor. Toby Sheldon da Bieber'a benzemek için 100 bin dolar harcadı.

    Dünya genelinde milyonlarca hayranı bulunan Justin Bieber gençliğin yeni idolü.

    Hayranları arasında onun gibi olmak isteyenlerin sayısı epey fazla. Ancak bazıları istemeyi biraz ileri götürerek tam anlamıyla onun gibi görünebilmek için elinden geleni yapıyor.

    Bunun en taze örneği ise Los Angeles'ta yaşayan, şarkı sözü yazarı 33 yaşındaki Toby Sheldon.

    Sheldon aslında, bir Bieber değil. Onun hikayesi 10 yıl öncesine dayanıyor. Seyrekleşen saçlarını sıklaştırma operasyonu için gittiği doktorda saçlarının Justin Bieber'a benzemesini istedi.

    Toby Sheldon bunun için 21 bin dolar karşılığında 3 operasyon geçirdi.

    Ancak Sheldon, yüzünün genç görünümüne kafayı takınca, bıçak altına yatmaktan çekinmedi. 33 yaşındaki Sheldon bunun için, üst dudağını kaldırttı, çenesini inceltti ve üst göz kapaklarını Bieber gibi yaptırdı.

    Toby Sheldon aslında Bieber'ın hayranı olmadığını, müziğini dinlemediğini belirtiyor. Tek isteği onun gibi bebeksi bir yüzü olmasıydı.

    Sheldon geçirdiği operasyonlara harcadığı 100 bin doların ardından, böyle bir görünüme sahip oldu.



    Toby Sheldon'ın bu görüntüsüyle, justin bieber'a benzeyip benzemediği tartışıla dursun, o genç bir görünüme sahip olduğunu söylüyor. Hatta yetkilileri, marketten likör aldığında 33 yaşında olduğuna inandıramadığını da...

    Toby Sheldon bu görüntüsüne rağmen, Bieber'a benzemek için birkaç operasyondan daha geçeceğini de ekliyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow