hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gerrard'a ilk teklif Beşiktaş'tan

    Gerrarda ilk teklif Beşiktaştan
    expand

    Liverpool'un efsanevi eski oyuncusu Steven Gerrard, Los Angeles Galaxy'e gitmeden önce Tottenham'dan gelen iyi bir teklifi reddettiğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiliz basınına konuşan Steven Gerrard, MLS'ten gelen teklifin büyük paralar kazanmakla alakalı olmadığını, Katar, Fransa, İspanya ve Türkiye'den daha iyi teklifler geldiğini belirtti.

    "İLK ARAYAN BEŞİKTAŞ OLDU"

    Gerrard; "Liverpool ile kontrat uzatmama kararı alınca bana gelen ilk teklif Beşiktaş'tan oldu. Slaven Bilic beni aradı ve ikna etmeye çalıştı. Sonra Monaco aradı, iyi bir teklif masaya koydular. Ardından, Paris'ten reddetmesi zor bir tane daha geldi. David Moyes, beni birkaç defa aradı. Sociedad'ta oynayıp oynamayacağımı merak etti. sonra, birkaç Premier Lig takımından teklif geldi ama ben Liverpool'a karşı oynamayacağımı söyledim. Tottenham Menajeri Mauricio Pochettino, bana çok iyi bir teklif ve çok iyi bir rol verdi. Premier Lig'de bir yıl daha üst seviyede oynayabilirdim. Ancak, yine de Liverpool'a karşı oynamak istemedim" ifadelerini kullandı.

    Fernandao'nun Milli Takım forması giymesi zor çünkü...

    "KATAR'DAN 13.5 MİLYON EUROLUK TEKLİF"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Liverpool'un kendisini tekrar istediğini yeterince belli etmediğini belirten Gerrard; "Bana, tüm bonusları bile dahil edersek bir önceki sezon verilen garanti paradan yüzde 40'lık bir indirim istediler. Beni istediklerini daha fazla belli etmeliydiler. Los Angeles'a gitmenin nedeni ailem için kaliteli bir hayat istememdi. Katar'dan 2 yıl 13.5 milyon euroluk bir teklif geldi ama orası da ailem için ideal yer olmadığı için reddettim" diyerek sözlerini noktaladı. (Vatan)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow