hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Huawei, yeni akıllı saatini paylaştı

    Huawei, yeni akıllı saatini paylaştı
    expand

    Bu yılın başında MWC 2015’te ilk kez gösterilen Huawei’nin akıllı saati hakkında şimdiye kadar bir bilgi ortaya çıkmamıştı. Ancak bugün ortaya çıkan bilgilere göre Huawei’nin akıllı saati detaylandı ve bazı fotoğraflar yayınlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Android Wear işletim sistemiyle gelecek olan Huawei akıllı saatin adı henüz belli değil. 1.4 inç büyüklüğünde AMOLED ekranlı akıllı saat 400 x 400 çözünürlükte olacak. Keskinlik değeri ise 286 PPI olarak karşımıza çıkacak. Ön cam safir kristal ile korunacak. Wireless şarj özelliği olacak ve Wireless şarj aleti, kutudan çıkacak. Su geçirmez olarak üretilecek olan akıllı saatin hangi dayanıklılık sertifikalarına sahip olduğu henüz bilinmiyor.

    Qualcomm APQ8026 1.2 GHz işlemci, 512 MB RAM, 4 GB depolama alanına sahip olarak piyasada yerini alacak olan ürün, üzerindeki mikrofonu ile Google Now’dan sesli komutlara izin verecek. Huawei’nin akıllı saatinde Wi-fi olup olmayacağı henüz belli değil ancak Bluetooth 4.0/4.1 ile akıllı telefonlarla iletişim kurabilecek. 300 mAh çıkarılamaz dahili pil ile kendi alanındaki ürünler ile rekabet edebilecek kadar ideal bir pil ömrü sunacak. Huawei’nin akıllı saati çelikten imal edilecek. Siyah, gri ve altın rengi seçeneklerinin yanı sıra çelik ve deri kordon seçenekleri de olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow