hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Apple, eski iPhone modellerinde indirime gidecek

    Apple, eski iPhone modellerinde indirime gidecek
    expand

    İndirim ilk olarak iPhone 5c modelinden başlayacak ardından diğer modellere yayılacak. İndirimli iPhone fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Apple’ın 9 Eylül tarihinde yapacağı etkinlikle ilgili davetiye ortaya çıkınca, söylentiler kesinlik kazanmaya başladı. Apple’a yakın kaynaklardan gelen son bilgilere göre, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin duyurulmasından önce Apple, iPhone 5c modelinde indirime gidecek. Touch ID ve 64-bit işlemci mimarisinden yoksun olan iPhone 5c zaten yeni iPhone’ların duyurulmasıyla güncelliğini kaybedecek. Dolayısıyla iPhone 5c’de indirim yapılması oldukça normal. Bu indirimin 100 Dolar seviyesinde olacağı düşünülüyor.

    9 Eylül’den sonra iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin duyurulmasıyla ise iPhone 5c, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinin fiyatı aşağı çekilecek. Ancak bu rakamın ne olacağı henüz belli değil. iPhone 5c için söylenilen 100 Dolarlık indirimin ülkemizde ne kaç TL olarak yansıyacağını bilgisini henüz veremiyoruz ancak en az 200 TL’lik bir indirime denk geleceğini tahmin edebiliriz. Tabii diğer yandan iPhone 5c’de indirime gidilmesi, iPhone 6c hakkında soru işaretlerini hareketlendiriyor. iPhone 5c’nin eski fiyatına yeni bir uygun fiyatlı iPhone modeli yerleşebilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow