hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Logitech K480 inceleme

    Logitech K480 inceleme
    expand

    Yeni nesil akıllı telefon ve tabletler en az bir PC sistemi kadar güçlü oldular. Dolaysıyla birçok kullanıcı işlerini bu mobil cihazlardan yapmak istiyor. Durum böyle olunca da fiziksel bir klavye ye ihtiyaç duyuyorlar. Bu eksikliği iyi bilen Logitech, K480 ile bu soruna bir çözüm bulmuş durumda.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bluetooth teknolojisini kullanan K480, aynı anda üç Bluetooth cihazına bağlanabiliyor. Fakat bundan da önemlisi ise, üzerinde bulunan düğme sayesinde de bu cihazlar arasında hızlı geçişler yapabilmesi. Kullanıcı, başka bir cihaza geçmek için yeniden bir bağlantı kurmak için beklemiyor.

    iPhone 6s Plus ortaya çıktı! 

    Bu işlem önceden yapılmış oluyor. Üründe beğendiğimiz bir özellik, kısa yol tuşlarının cihazlarda çalışabilmesi. PC’de Word dokumanı ile çalışıyorken, anında Tablet’e geçip Video’nun sesini açabiliyorsunuz. Bununla birlikte tablet ve akıllı telefonların dik durması için klavyenin üzerinde bir yuvanın bulunması iyi düşünülmüş bir özellik. Bu yuvaya aynı anda 7 inç’lik bir Tablet ve akıllı telefon konumlandırılabiliyor.

    4.5G'yle uyumlu akıllı telefonların tam listesi

    K480’in diğer bir avantajı da, Mac OS, iOS, Android, Windows ve Chrome OS için özel tuş takımına sahip olması. Logitech elbette bir yazılım desteği sunuyor. Ama bu yazılımı kurmadan da bu klavyeyi rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. K480, ne yazık ki Windows Phone’u desteklemiyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow