hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş 3 günde 3 transfer yapmak için atağa kalktı

    Beşiktaş 3 günde 3 transfer yapmak için atağa kalktı
    expand

    Transfer sezonunun bitmesine 3 gün kala Şenol Güneş'in istediği takviyeleri yapmak isteyen Beşiktaş son hamlelerini yapıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Orta sahaya bir oyuncu alarak transferi kapatma düşüncesinde olan Siyah-Beyazlılar, Cenk Gönen'in Galatasaray'a transfer olması üzerine kaleci transferi için harekete geçti.

    Geçtiğimiz hafta prensip anlaşmasına varılan Victor Valdes'i İstanbul'a davet eden Beşiktaş, yapılacak sağlık kontrollerinde bir sorun çıkmaması halinde İspanyol kaleci ile resmi sözleşme imzalayacak. Victor Valdes'in yarın İstanbul'a geleceği öğrenildi. Kaleci antrenörü Jose Sambade ismi geçen bir çok kaleci arasında özellikle Valdes'i tercih etti.

    Victor Valdes bir dünya markası

    Victor Valdes dünya futbolunun son 10 yılına damgasını vuran Barcelona'da 2002-2014 yılları arasında kalecilik yaptı. Bu süre zarfında Barcelona ile beraber 3 Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Süper kupası, 2 Kıtalararası Kupa, 6 La Liga şampiyonluğu, 2 İspanya Kral Kupası ve 6 İspanya Süper Kupası kazandı.

    Valdes ayrıca İspanya Milli Takımı ile 2010'da Dünya Kupası ve 2012'de de Avrupa Futbol Şampiyanası'nı kazandı.


    Kariyerinde almadığı tek kupa UEFA Kupası olan Victor Valdes, Barcelona'daki son yıllarında eleştirilmeye başlayınca geçtiğimiz sezon İspanya'dan ayrıldı ve Manchester United'a transfer oldu. Burada sakatlıklardan dolayı forma giyemeyen Valdes İngiliz ekibi ile yollarını ayırma kararı almasından sonra Beşiktaş ile anlaştı.

    Orta saha ve defans için de görüşmeler sürüyor

    Siyah beyazlılar son bir hamle ile 3 gün içinde bir ön liberoyu ve bir stoperi de takıma kazandırmak için atağa geçti.


    Orta saha transferinin yanında Şenol Güneş'in ısrarı üzerine defansa bir stoper arayan Beşiktaş'ta dış transfer sorumlusu Erdal Torunoğulları Marsilya'dan Doria için cevap beklerken İngiltere'de de orta saha için görüşmelerini sürüdürüyor. Siyah-Beyazlılar Chelsea'den Obi Mikel'i kiralamak için bastırıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow