hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elton John telefon şakası kurbanı oldu

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Sir unvanlı İngiliz Müzisyen Elton John bir telefon şakasına kurban gitti. Kendini Rusya Lideri Vladimir Putin olarak tanıtan bir Rus komedyenin tuzağına düştü. Uzun süredir Rusya'yı, uğruna yıllarca mücadele verdiği eşcinsel hakları sebebiyle eleştiren Elton John, daha birkaç gün önce Putin'le görüşme hayalini İngiliz basınına aktarmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve piyanist Elton John, kendisini Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin olarak tanıtan bir Rus komedyenle dakikalarca konuştu. Görüşmeyi can alıcı kılansa, eşcinsel hakları için uzun yıllardır mücadele eden İngiliz müzisyenin Putin'i "dışlayıcı ve önyargılı tavrı" nedeniyle çok kez eleştirmiş olması oldu.

    Üstelik Elton John daha birkaç gün önce İngiliz basınında Putin ile yüzyüze gelip Rusya'daki eşcinsel hakları hakkında konuşmak istediğini açıklamıştı. "Vovan" olarak bilinen Rus komedyen Vladimir Krasnov, fırsatı kaçırmadı.

    Sir unvanlı Elton John, kendini Vladimir Putin'in basın danışmanı olarak tanıtan Dimitri'nin tercümesiyle gerçekleşen görüşmede, Putin'i sık sık övdü.

    Rusya, eşcinsellere yönelik şiddetti teşvik etmekle suçlanıyor. Ülkede eşcinselliğe teşvik eden birey ve eylemlerin yargılanmasını ön gören yasalar da mevcut bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow