hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cizre'de sokağa çıkma yasağı kaldırılıyor

    Cizrede sokağa çıkma yasağı kaldırılıyor
    expand

    Şırnak Valiliği, Cizre'de 4 Eylül'den bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağının yarın saat 07.00 itibarıyla sona ereceğini duyurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şırnak Valiliği'nin geçen cuma günü saat 20.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı ilan etitği Cizre'de,  güvenlik güçleri ilçedeki PKK unsurlarına yönelik operasyonlar yaptı, sokaklara kazılan hendekleri kapatmaya çalıştı.

    Operasyonların başarılı geçtiğini belirten Şırnak Valiliği sokağa çıkma yasağının da yarın sabahtan itibaren kaldırılacağını açıkladı. Valilikten yapılan açıklama şöyle: "İlimiz Cizre İlçesi'nde 4 Eylül 2015 günü saat 20.00'de başlayan sokağa çıkma yasağı 12 Eylül 2015 cumartesi günü saat 07.00 itibariyle sona erecektir. Bu süre zarfında güvenlik kuvvetlerimiz Bölücü Terör Örgütü mensuplarına karşı başarılı bir operasyon gerçekleştirmiştir. Bu süreçte sabır ve duyarlılıkla hareket eden çok değerli Cizreli vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimi ifade ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Bölücü Terör Örgütü mensuplarına karşı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumaya ve kamu düzenini sağlamaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ferit Aslan Cizre'deki son durumu anlattı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow