hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cezaevinden izinli çıkıp, boşanma davası açan eşini bıçakladı

    Cezaevinden izinli çıkıp, boşanma davası açan eşini bıçakladı
    expand

    Mersin'de 36 yaşındaki Mahmut Pater, kaldığı cezaevinden izin alıp çıktıktan sonra boşanmak isteyen eşi 22 yaşındaki Habibe Pater'i 14 yerinden bıçaklayarak yaraladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hırsızlık suçundan Mersin Yarı Açık Cezaevi'nde hükümlü olarak kalan Mahmut Pater, bir süre önce cezaevinden izin alıp çıktı ancak bir daha dönmedi. Bunun üzerine cezaevi yönetimi Mahmut Pater hakkında firar işlemi yapıp güvenlik güçlerine bilgi verdi.Her yerde aranan Mahmut Pater, iddiaya göre, boşanmak için dava açan eşi Habibe Pater'in dün merkez Toroslar İlçesi Kurdali Mahallesi'ndeki evine gitti. Pater, eve yaklaştığında mahalledeki bir markette eşi Habibe ile karşılaştı ve aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mahmut Pater, eşi Habibe'yi 14 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Kanlar içerisinde kalan genç kadın, çevredeki vatandaşlar tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Habibe Pater'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

    Cezaevinden izinli çıkıp, boşanma davası açan eşini bıçakladı

    Otoban gişelerinde yakalandı

    Olay yerinden kaçan Mahmut Pater ise bir süre sonra eşiyle kendisini tanıştıran kadın arkadaşı S.Ç.'ye 'Bunun işini bitirdim, sıra sende' diye mesaj atıp tehdit etti. Olaydan sonra hareke geçen polis, zanlıyı yakalamak için yaklaşık 80 adrese baskın yaptı. Tüm aramalara rağmen bulunamayan Pater'in şehir dışına çıkma ihtimaline karşı polis tarafından Gözne Otoban Gişeleri'nde önlem alındı. Pater, gece Mersin'den ayrılmak üzere iken gişelerde yakalandı.  Habibe Pater'in eşinden boşanmak için açtığı davanın ilk duruşmasının ise eylül ayında görüleceği öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow