hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CNN TÜRK'ün tartışma programları başlıyor!

    CNN TÜRKün tartışma programları başlıyor
    expand

    CNN TÜRK’ün tartışma programları yeniden başlıyor. Pazartesi ve Çarşamba saat: 21:00'da Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge, Salı ve Perşembe saat: 21:00'da Şirin Payzın ile Neler Oluyor?, Cuma saat: 21:00'da Taha Akyol ile Eğrisi Doğrusu, hemen ardından da saat 22:30'da Akif Beki ile Baştan Sona ekranlarda olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge

    Pazartesi Çarşamba 21:00

    7 Eylül Pazartesi gününden itibaren saat 21:00’da CNN TÜRK’te, Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge’de, gündemin sıcak konuları, en tartışmalı başlıkları gündeme tarafsız bölgeden bakılarak farklı görüşten konuklarıyla tartışılmaya başlanacak.

    Dağlıca’daki Terör Saldırısı

    Hakkari Dağlıca’daki terör saldırısı…

    TSK’nın devam eden operasyonları…

    Siyasi partilerin terör gündemi…

    Ve seçim güvenliği…

    Saldırı sonrası siyasi strateji ne olacak?

    7 Eylül Pazartesi günü saat 21:00’de CNN TÜRK’te Ahmet Hakan soracak, TÜRKSAM Başkanı Stratejist Sinan Oğan, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Fikri Akyüz, Güvenlik Uzmanı Metin Gürcan, Araştırmacı-Yazar Tarhan Erdem, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ve Avukat Rıza Saka Tarafsız Bölge’de tartışacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şirin Payzın ile Ne Oluyor?

    Salı-Perşembe 21:00

    10 Eylül Perşembe gününden itibaren Salı ve Perşembe günleri saat 21:00’de CNN TÜRK’te Şirin Payzın ile Ne Oluyor? ekrana gelecek. Şirin Payzın; sokakta, siyasette, Meclis’te, barışta, gerilimde, çözümde dünyada ve bu ülkede Ne Oluyor’sa tüm yaşananların perde arkasını Ne Oluyor?’da siyasetçi, akademisyen, gazeteci konuklarıyla ele alacak.

    Taha Akyol ile Eğrisi Doğrusu

    Cuma 21:00

    Eğrisi Doğrusu, 11 Eylül Cuma gününden itibaren her Cuma saat 21:00’da ekrana taşınacak. Türkiye’yi yönetenlerin ve düşünenlerin programı Eğrisi Doğrusu’nda Taha Akyol, Türkiye ve dünyadaki siyasal ve sosyal gelişmeleri ilginç dosyalar ve konunun uzmanlarıyla canlı yayında irdeleyecek.

    Akif Beki ile Baştan Sona

    Cuma 22:30

    Baştan Sona, 11 Eylül Cuma gününden itibaren her Cuma saat 22:30’da CNN TÜRK’te olacak. Akif Beki Baştan Sona’da siyasetin ve toplumun önemli konularını gündemi belirleyen konuklarıyla baştan sona degerlendirecek.

    Güne Merhaba yeni saatinde…

    Hafta içi her gün 06:00’dan 09:00’a

    Semiha Şahin ve Deniz Bayramoğlu’nun sunduğu Güne Merhaba adlı haber kuşağı 7 Eylül Pazartesi gününden itibaren 06:00’da başlayarak 09:00’a kadar devam edecek. Türkiye ve dünya gündeminden haberler, sporhaberleri, ekonomi piyasalarındaki gelişmeler, günün gazete manşetleri, hava durumu ve İstanbul’daki  yol durumu canlı olarak Güne Merhaba’da ekrana taşınacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN TÜRKün tartışma programları başlıyor

    CNN TÜRK ekranındaki yenilikler ve yeni programlar Eylül ve Ekim ayı boyunca devam edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow