hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor'da Okay Yokuşlu şoku!

    Trabzonsporda Okay Yokuşlu şoku
    expand
    KAYNAKDHA

    Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. U21 Milli Takımı'nın dün akşam Hollanda ile yaptığı maçta sakatlanan bordo-mavililerin genç oyuncusu Okay Yokuşlu'nun durumunun kritik olduğu belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya milli takımlarda bulunan Erkan Zengin, Esteban Alvarado, Stephane Mbia ile sakatlıkları nedeniyle Okay Yokuşlu ve Bourceanu katılmadı. İki gündür sakatlığı nedeniyle antrenmanlarda yer almayan Alman oyuncu Marko Marin ise takımla çalıştı. Antrenman öncesinde Teknik Direktör Şota Arveladze'nin topla yaptığı hareketler büyük ilgi çekti. Takım düz koşu yaparken topu omzunda 8 kez sektiren ve çeşitli hareketler yapan Şota Arveladze, taraftarlardan da alkış aldı.

    Isınma hareketlerinin ardından önce iki grup halinde mini kale maç yapan Trabzonspor'da, Şota Arveladze sık sık oyuncularını uyardı ve özellikle paslarda yüksek isabet oranı tutturmalarını istedi.

    OKAY KAYSERİ'DE ZOR

    U21 Milli Takımı'nın dün akşam Hollanda ile yaptığı maçta sakatlanan bordo-mavililerin genç oyuncusu Okay Yokuşlu'nun durumunun kritik olduğu belirtildi. Trabzon'a dönen ve kulüp doktoru tarafından da kontrolden geçirilen Okay Yokuşlu'nun sağ baldırında şişlik olduğu ve ağrı hissettiği, iki gün süreyle antrenmanlara çıkmayacağı vurgulandı. Genç oyuncunun durumunun, Cuma günü yapılacak kontrollerin ardından belirleneceği, son kararı ise raporlara göre Teknik Direktör Şota Arveladze'nin vereceği ifade edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow