İzmir'de bazı kız öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla açığa alınan, evindeki bilgisayarda çok sayıda pornografik içerikli görüntü ele geçirildiği belirtilen ilköğretim okulu müdürü E.S., gözaltına alındı.
Özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Murat Gök, kendisi hakkındaki şikayetlerin savcılık makamına ulaşmasından sonra "kayıplara karıştığı" öne sürülen okul müdür E.S.'nin Kaynaklar'da göz altına alındığını bildirdi.
Gök, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü, E.S.'nin jandarma tarafından yapılacak sorgulamasının ardından yarın mahkemeye sevk edileceğini kaydetti.
İzmir'in Buca ilçesine bağlı bir belde ilköğretim okulunda müdür olarak görev yapan E.S.'nin okuldaki bazı öğrencileri taciz ettiğine yönelik şikayetler üzerine soruşturma başlatılırken, okul müdürü kayıplara karışmıştı.
Açığa alınan okul müdürünün evinde yapılan aramada, bilgisayarında yapılan aralarında çocuk pornosu görüntülerinin de yer aldığı çok sayıda pornografik film ele geçirildiği öğrenilmişti.