hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lice'de dokuz bölgeye giriş çıkışlar yasaklandı

    Licede dokuz bölgeye giriş çıkışlar yasaklandı
    expand

    Diyarbakır Valiliği tarafından Lice ilçesine bağlı 9 bölgede terör örgütü PKK mensuplarına yönelik düzenlenecek operasyon dolayısıyla ikinci bir emre kadar bölgeye giriş çıkışların yasaklandığı duyuruldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Valilik tarafından yapılan açıklamada, Lice ilçesinde dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten terör örgütü mensuplarına yönelik Konuklu, Yaprakköy, Ahmetbey, Yünlüce, Gürbeyli, Hamzabey mahallesi, Türbe komları, Recep Komu ile Namber Tepe bölgelerinde operasyon düzenleneceği bildirildi. Açıklamada, "Operasyon icra edilecek bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, belirtilen bölgelerde sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 4 Ekim 2015 günü saat 05.00'den geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar bu bölgelere giriş çıkışların yasaklandığı" belirtildi.

    Valilik: Nusaybin'de 9 terörist öldürüldü

    HDP heyeti Cizre'ye yürüyerek gidiyor

    Açıklamada, söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uymasının kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz ettiği belirtilerek "yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır" denildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow