hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayern Münih, Dortmund'u ezdi geçti: 5-1

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Bundesliga'nın 8. haftasında Bayern Münih, evinde Borussia Dortmund'u 5-1 mağlup etti. Müller (2), Lewandowski (2) ve Götze'nin golleriyle zafere koşan Bavyera devi 8'de 8 yaptı!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Almanya Bundesliga'nın 8. haftası dev bir mücadeleye sahne oldu. Lider Bayern Münih, sahasında Borussia Dortmund'u misafir etti.

    Allianz Arena'nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmaya etkili başlayan Bavyera devi, 26'ncı ve 35'nci dakikalarda Thomas Müller'in kaydettiği gollerle 2 farklı öne geçti. Dakika 37'de Sarı-Siyahlılar, Pierre Aubameyang'ın attığı golle skoru 2-1'e getirirdi, ilk devre böyle tamamlandı.

    İkinci yarıda da Bayern fırtınası esti. Dakika 46'da takımını yeniden 2 farklı üstünlüğe taşıyan Robert Lewandowski, 58'de skoru 4-1 yaptı. Dev müsabakaya noktayı 66'da Mario Götze koydu: 5-1.

    Bu sonuçla 8'de 8 yapan Pep Guardiola önderliğindeki Kırmızı-Beyazlılar, puanını 24'e yükseltti ve liderlik koltuğundaki yerini korudu. Thomas Tuchel komutasındaki Dortmund ise sezonun ilk mağlubiyetine uğradı ve haftayı 17 puanla 2. sırada noktaladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow