hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    HTC One A9 satışa çıktı

    HTC One A9 satışa çıktı
    expand

    Son bir aydır sıkça gündeme gelen HTC’nin yeni modeli One A9 tekrar kendini gösterdi. Daha önce evleaks gibi ünlü isimlerin de dile getirdi model bu sefer Hollanda merkezli bir e-ticaret sitesinde listelendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ancak bu liste kafaları biraz daha karıştırdı. Geçtiğimiz gün evleaks, HTC One A9 modeli için orta segmentte yer alacağını söylemiş ve Snapdragon 617 işlemci kullanacağını dile getirmişti. Ancak CentralPoint isimli alışveriş sitesi öyle demiyor.

    HTC One A9 modelinde MediaTek’in 10 çekirdekli işlemcisi HelioX20 kullanılması, 4 GB RAM’e sahip olması bekleniyordu. Satış fiyatı ve verilen kısa bilgi de bu yönde oldu. Vergiler dahil yaklaşık 700 Euro’ya ön siparişe çıkan HTC One A9 modeli için 4 GB RAM, 16 GB depolama alanı özelliklerine sahip olduğu bilgisi verildi. Model için daha önce tahmin edilen Amerika satış fiyatı 792 Dolardı. Dolayısıyla burada bir benzerlik söz konusu.

    One A9 modelinde 13 MP arka, 4 MP ön UltraPixel kamera, 2150 mAh batarya, FullHD (1920 x 1080) çözünürlükte ekran, parmak izi okuma sensörü gibi özellikler bekleniyor. Tamamı metal gövdesiyle dikkat çekecek olan model üst sınıfta yer alan lüks bir akıllı telefon olarak karşımıza çıkacak gibi duruyor. HTC, 29 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenleyecek. Modelin Eylül ayı sonunda resmiyet kazanması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow