Erzincan'ın çayırlı ilçesinde düzenlenen internet evi açılış töreninde Erzincan Valisi Ali Güngör ile 70 yaşındaki dede arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Validen eş isteyen 70 yaşındaki Kamil Bahadır'a Vali Güngör ilginç bir cevap verdi, "Aday var ise kaçıralım".
Türk Telekomun ülke genelinde başlattığı Her İlçeye Bir İnternet Evi kampanyası kapsamında, Erzincanın Çayırlı ilçesinde kurulan internet evinin açılışına katılmak üzere ilçeye gelen Erzincan Valisi Ali Güngör, internet evinin açılışını yapmadan yanına yaklaşan 70 yaşında ki Kamil Bahadır ile bir süre sohbet etti.
5 çocuk babası Bahadır, eşinin 5 yıl önce vefat ettiğini ve yalnız kaldığını belirterek, "Ben yalnızlıktan bıktım, bana bir eş bulun. Benimle hayat arkadaşı olsun" dedi. Vali Güngör, dedenin isteği karşısında gülümseyerek, "Ben bu işlerden anlamam varsa bildiğin beraber gidip kaçıralım" dedi.
70 yaşındaki Kamil Bahadır, daha önceden Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Erzincan Milletvekillerinden de bu konuda yardım istediğini ama kimsenin ilgilenmediğini söyleyerek, "5 yıl önce eşimi kaybettim, evlenmek istiyorum, ama beni kimse evlendirmiyor" dedi.
Kamil dede, Vali Ali Güngörden destek istedi Validen de istediği desteği alamayınca gazetecilerin yardımıyla internetten kendisine eş bulmak için çabaladı ama internet evinde güvenli internet kullanımı" kavramını yerleştirildiğinden dolayı da arkadaş sitelerine de giremeyince Kamil dede kahroldu ve "zaten benim hiç şansım yoktur" dedi.
- haberi oylayın