hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Hakan Çelik
    Hakan Çelik

    Hakan Çelik

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    Binali Yıldırım

    Binali Yıldırım gibi bu kadar büyük iş başarmış, saygın ve duruşu olan siyasetçi, “düşük profil” tartışmasına sokulacak insan değildir.

    Devamını Oku19.05.2016

    1500 yıllık zirveyi Girit’e kaptırdık

    Hıristiyan dünyasının çok önemli iki ismi, Katoliklerin lideri Papa Francis ve Ortodoksların lideri İstanbul Rum Patriği Bartholomeos Suriyeli sığınmacılarla dayanışma için Midilli adasında bir araya geldi. Yaklaşan ikinci tarihi buluşma ise 16- 27 Haziran tarihlerinde, bu kez Ortodoks Hıristiyan liderler arasında olacak. Toplantı Girit adasında düzenlenecek.

    Devamını Oku19.04.2016

    Erdoğan devlerle buluşuyor

    Cumhurbaşkanı ile ABD'ye giden CNN Türk programcısı Hakan Çelik Washington'dan bildiriyor.

    Devamını Oku30.03.2016

    Piyasaların tercihi işte bu formülde

    Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bu dönemde anayasa ile tarif edilen görev tanımıyla sınırlı kalırsa, çalışabilecek en iyi senaryo AK Parti- CHP koalisyonu.

    Devamını Oku09.06.2015

    Milyar dolarlık şov başlıyor

    İstihdam, katma değer ve toplam ekonomik büyüklük açısından Türkiye'nin en büyük sektörlerinden biri olan otomotiv, son yılların en büyük şovuna hazırlanıyor...

    Devamını Oku19.05.2015

    İşte panik butonlu akıllı ceket!

    Arzuhan Doğan Yalçındağ, Gökhan Öğüt, Cansen Başaran Symes, Beyaz Saray İletişim Direktörü Dan Pfeiffer ve Spotify Avrupa Başkanı Jonathan Forster'ın da katılacağı Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi'nin en büyük sürprizi Arzu Kaprol imzalı, ısıtma, soğutma ve acil durumda mesaj gönderme özelliklerine sahip akıllı ceket.

    Devamını Oku08.05.2015

    Tarım Bakanı Eker patates fiyatını açıkladı

    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Mehdi Eker, Posta Gazetesi Ankara Temsilisi ve CNN Türk program yapımcısı Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Eker, aşırı yükseldiği ve 5- 6 TL bandına çıktığı iddia edilen patates fiyatları hakkında konuştu.

    Devamını Oku07.05.2015

    Tel Aviv'in Ermeni soykırımı iddiasıyla ilgili kararı!

    İsrail'in Türkiye'deki en yüksek düzeyli diplomatı olan İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen, Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk program yapımcısı Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Cohen, Ermeni iddialarından, PKK konusuna, ekonomik ilişkilerden Esad'a kadar bir dizi konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkonsolos ülkesinin Ermeni soykırımını tanımadığını söyledi.

    Devamını Oku24.04.2015