hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 PTT personel alımı sonuçları açıklandı! Bin 750 personel alınacak

    2017 PTT personel alımı sonuçları açıklandı Bin 750 personel alınacak
    expand

    Merakla beklenen PTT personel alımı sonuçları adaylarla paylaşıldı. PTT'nin kurumsal web sitesinden yayımlanan sonuçların ardından meraklı bekleyiş sona ererken, adaylar şimdi de sözlü mülakatları beklemeye başladı. KPSS puanı ve adayın tercihleri baz alınarak yapılan değerlendirme sonucunda PTT personel alımı 2017 sonuçları belirlendi. İşte PTT 2017/2 sonuçları ve detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz günlerde PTT personel alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla duyuruldu. 18-23 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılan başvuru işlemleri sırasında adaylar bin 113 gişe ve büro görevlisi ile 637 dağıtıcı personel kadrosu için başvurularını gerçekleştirdi. Toplamda bin 750 yeni personel alımının yapılacağı PTT personel alımı sonuçları adaylarla paylaşıldı. Adaylar PTT personel alımı sonuçlarında KPSS puanı ve tercihlerine göre sıralandı.

    2017/2 PTT personel alımı sonuçları açıklandı

    Heyecanla beklenen PTT personel alımı sonuçları açıklandı ve PTT resmi internet sitesinden adayların erişimine açıldı. Başvuru sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar "https://basvuru.ptt.gov.tr/info_web/t?x=ms" adresinden sonuçları öğrenebiliyor. Burada T.C.kimlik numarası, nüfus cüzdanı seri numarası ve ekranda yer alan güvenlik kodunu yazarak sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

    Sonuçları öğrenmek için tıklayın

    PTT drone ile kargo teslimine hazırlanıyor

    PTT adaylara SMS ve e-mail gönderecek

    PTT personel alımı sonuçlarına göre KPSS puanı ve tercihler baz alınarak sıralanan adaylar en yüksek puandan başlanmak üzere ilan edilen pozisyon sayısının dört katı aday sözlü mülakata çağırılacak. Sözlü sınavlar konusunda ise sınav yeri, tarihi gibi bilgiler yine PTT resmi sitesinden açıklanacak, ayrıca adaylara SMS ve e-mail yoluyla bilgi mesajları gönderilecektir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sözlü sınava girecek adaylar dikkat!

    PTT personel alımı kapsamında sözlü sınava girecek adayarın yanlarında mutlaka üzerinde T.C. kimlik numarasının bulunduğu bir kimlik belgesi bulundurmaları gerekiyor. Bu kapsamda adaylar nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport gibi belgelerle sınava girebilecekler. Diğer yandan dağıtıcı pozisyonu için başvuru yapan adayların B ve A2 sınıfı sürücü belgelerinin asıllarını ibraz etmeleri gerekmektedir. B ve A2 Sürücü Belgelerinin olmaması halinde ise bunlara ilişkin Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikalarının fotokopileri ile geçici sürücü belgesini ibraz etmeleri gerekiyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow