hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İçişleri Bakanlığı personel alımı mülakatları ne zaman?

    İçişleri Bakanlığı personel alımı mülakatları ne zaman
    expand

    İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları konusunda beklenen açıklama yapıldı ve başvuru yapan adaylar sonuçları öğrenme fırsatı buldu. 26 Mayıs'ta açıklanan sonuçların ardından adaylar merakla İçişleri Bakanlığı personel alımı mülakatları ne zaman sorusuna yanıt aramaya başladı. Bölge merkezlerinde eş zamanlı yapılacak mülakatlar sonrasında kazanan adayların kimler olduğu belli olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2017 İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları adayların erişimine açıldı. 15-22 Mayıs tarihleri arasında başvurularını gerçekleştiren adaylar, 26 Mayıs'ta İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesinden sonuçların açıklanmasıyla derin bir nefes aldı. 26 Mayıs'ta sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı kontrol etmek isteyen adaylar sabahın erken saatlerinden bu yana kurumun web sitesine akın etti. Ancak vatandaşlar zaman zaman kurumun sitesine girerken sorun yaşadı. 

    Sonuçlar açıklandı

    İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesi bir süre adayların yoğun ilgisinden dolayı hata verse de, şu anda normale döndü. Şu anda yoğun ziyaretçiden dolayı gecikmeli de olsa İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları öğrenilebiliyor. Sonuçlar hakkında bilgi almak isteyen adaylar İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçlarının yanı sıra şu uyarıyı görüyor:

    "Giriş (Sözlü) Sınavına katılamaya hak kazanan adaylar 26-30 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvuru belgelerini bulundukları Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüklerine imza karşılığı elden teslim edeceklerdir. Adaylar 27 Mayıs Cumartesi ve 28 Mayıs Pazar günlerinde de başvuru belgelerini İl Yazı İşleri Müdürlüklerine teslim edebileceklerdir. Adayların bilgisine sunulur."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sonuçlar için tıklayın

    Kabul edilen adaylar sözlü mülakatlara katılacak

    Personel alımı için başvuran adaylar sonuçların açıklanmasıyla sözlü mülakata girip girmeyeceğini öğrenebilecek. Sözlü sınavlar bölge merkezlerinde gerçekleştirilecek. Adaylar başvuru yaptıkları ilin bağlı olduğu bölgesel sınav yerinde sözlü mülakatlara katılabilecek. 3 Temmuz 2017 Pazartesi tarihinde 7 ilde eş zamanlı olarak başlayacak sınavlar bölgesel sınav komisyonları tarafından gerçekleştirilecek.

    Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, sınav yerleri, sınav tarihleri ve ilgili diğer bilgiler 8 Haziran 2017 tarihinde Bakanlığın www.icisleri.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.

    Adayların sınav saatinden en az yarım saat önce sınava girecekleri Bölgesel Sınav Komisyonunun bulunduğu sınav yerinde hazır bulunmaları ve yanlarında onaylı kimlik belgelerinden(Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi bitmemiş pasaport) herhangi birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Söz konusu belgeleri ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacak olup bu adaylar konu ile ilgili olarak herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow