hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Komiser yardımcılığı alımı yapılacak! 2017 PAEM başvuruları bugün bitiyor

    Komiser yardımcılığı alımı yapılacak 2017 PAEM başvuruları bugün bitiyor
    expand

    Komiser yardımcılığı için başvuru işlemleri sürüyor. Polis Akademisi tarafından ilanın duyurulması ile bu alanda ilerlemek isteyen adaylar harekete geçti ve konunun detaylarını araştırmaya başladı. PAEM başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağını araştıran adaylar alınacak 2 bin 500 personelden biri olmak istiyor. 17 Temmuz 2017'de başlayan PAEM başvuruları 2 Ağustos 2017'de sona erecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Komiser yardımcılığı için harekete geçen adayların PAEM başvuru işlemleri devam ediyor. Binlerce kişinin hayalini süsleyen Polis Akademisi yeni alımlar yapacağını duyurdu. PAEM Komiser yardımcılığı sınavı ile personel istihdam edilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapmak isteyen adayların ilgi gösterdiği komiser yardımcısı alımı için başvuruların başlamasına kısa bir süre kaldı. Toplamda 2 bin 200 kişinin istihdam edileceği alımda 2 bin erkek, 200 kadın aday alınacak. Lisans mezunlarının başvuru yapabileceği PAEM alımı hakkında açıklama Polis Akademisi'nin resmi internet sitesinden yayımlandı. Komiser Yardımcılığı sınavı başvuruları 17 Temmuz'da başlayacak ve 2 Ağustos tarihinde sona erecek.

    POLİS AKADEMİSİ'NDEN KOMİSER YARDIMCILIĞI DUYURUSU

    "Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için Emniyet mensubu olmayan lisans mezunları veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan (2000) erkek (200) kadın olmak üzere toplam (2.200) ilk derece amirlik eğitimi (komiser yardımcısı adayı) öğrenci alımı yapılacaktır.

    Ön Başvurular 17 Temmuz – 2 Ağustos 2017 tarihleri arasında Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden www.pa.edu.tr online olarak alınacaktır.

    Alıma ilişkin diğer gerekli hususlar ve adaylarda aranacak şartlar Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden www.pa.edu.tr ilan edilecektir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diğer kaynaklardan yapılan açıklamalara itibar edilmemesi önemle duyurulur."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow