hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 TEDAŞ personel alımı başvuruları nereden yapılacak?

    2017 TEDAŞ personel alımı başvuruları nereden yapılacak
    expand

    TEDAŞ personel alımı duyurusunun yapılmasının ardından, ilanda belirtilen şartları yerine getiren vatandaşlar başvurularını yapmaya başladı. TEDAŞ bünyesinde 250 sürekli işçinin istihdam edileceği alım için başvurular İŞKUR üzerinden yapılabiliyor. 2017 TEDAŞ personel alımı kapsamında göreve başlayacak personeller ilanda belirtildiği üzere Türkiye'nin çeşitli illerinde, belirlenen pozisyonlarda istihdam edilecekler. TEDAŞ personel alımı konusunda merak ettiklerinizi haberimizden öğrenebilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2017 yılında devlet kurumlarında istihdam için çalışmalar devam ediyor. Son olarak T.C. Devlet Personel Başkanlığı'ndan TEDAŞ personel alımı duyurusunu yaptı. Kamuda çalışmak isteyen vatandaşların büyük ilgi gösterdiği TEDAŞ personel alımı ilanı için başvuru işlemleri başladı. Yayınlanan ilanda işçi alımına dair hangi kriterlerin arandığı, ne kadar personel istihdam edileceği gibi bilgiler vatandaşlarla paylaşıldı.

    Kaç kişi istihdam edilecek?

    TEDAŞ personel alımı kapsamında 250 sürekli işçi istihdam edilecek. Bu personeller Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde görev yapacaklar. Adaylar, elektrik mühendisi, elektrik öğretmeni, bülgisayar mühendisi, harita mühendisi, harita teknikeri, endüstri mühendisi, işletme mühendisi, istatistikçi, avukat, yazılımcı, ziraat mühendisi, şehir ve bölge plancısı, mimar, inşaat mühendisi pozisyonu için başvuru yapabilecekler.

    Başvurular nereden yapılacak?

    TEDAŞ işçi alımı kapsamında alınacak personeller 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi olarak istihdam edilecek. Bu nedenle başvuru yapacak adaylarda yürürlükte olan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelikte belirtilen genel şartlar aranacak. Ayrıca pozisyona göre değişen şartlar da adaylarda aranacak. 2017 TEDAŞ işçi alımı başvuruları ve işe alım süreci İŞKUR tarafından yürütülecek. Bu nedenle adayların müracaatlarını İŞKUR üzerinden yapmaları gerekiyor. Yapılan başvuruların ardından adaylar sözlü sınava tabi tutulacaklar. Sözlü sınavlar TEDAŞ Genel Müdürlüğü adresinde yapılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TEDAŞ personel alımında aranan şartlar

    Elektrik Mühendisi: Mühendislik Fakültelerinin Elektrik, Elektrik-Elektronik Bölümlerinden mezun olmak

    Elektrik Öğretmeni: Teknik Eğitim Fakültelerinin Elektrik Öğretmenliği Bölümü mezunu olmak

    Bilgisayar Mühendisi: Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu olmak

    Harita Mühendisi: Mühendislik Fakültelerinin Harita, Harita ve Kadastro, Jeodezi ve Fotogrametri, Geomatik Bölümü mezunu olmak

    Harita Teknikeri: Meslek Yüksek Okullarının Harita, Harita Kadastro bölümünden mezun olmak

    Endüstri Mühendisi: Mühendislik Fakültelerinin Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olmak

    İşletme Mühendisi: Fakültelerin İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olmak

    İstatistikçi: Fen, Fen ve Edebiyat Fakültelerinin İstatistik Bölümünden mezun olmak

    Avukat: Hukuk Fakültesi mezunu olmak. (Avukatlık Stajını yapmış olmak)

    Yazılımcı: Fen, Fen ve Edebiyat Fakültelerinin Matematik veya Fizik bölümlerinden mezun olmak, Mühendislik Fakültelerinin Fizik Mühendisliği Bölümünden mezun olmak, Fen ve Edebiyat, Mühendislik ve Doğa Bilimleri, Kimya-Metalurji Fakültelerinin Matematik Mühendisliği Bölümünden mezun olmak , Mühendislik, Mühendislik Mimarlık, Teknoloji, Mühendislik ve Bilgisayar Bilimleri, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültelerinin Yazılım Mühendisliği Bölümünden mezun olmak (Yazılım konusunda tecrübe aranacaktır)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ziraat Mühendisi: Fakültelerin Tarla Bitkileri, Bahçe Bitkileri Bölümü mezunu olmak

    Şehir ve Bölge Plancısı: Mühendislik-Mimarlık ve/veya Mühendislik Fakültelerinin Şehir ve Bölge Planlama bölümü mezunu olmak

    Mimar: Mühendislik-Mimarlık ve/veya Mimarlık Fakültelerinin Mimarlık bölümünden mezun olmak

    İnşaat Mühendisi: Mühendislik-Mimarlık ve/veya Mühendislik Fakültelerinin İnşaat bölümünden mezun olmak

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow