hourSON DAKİKA

expand

Şirin Payzın ile Ne Oluyor? 26.04.15

Haberin Devamıadv-arrow

CNN TÜRK’te, 26 Nisan Pazar günü saat 21:00’de, Şirin PayzınNe Oluyor?”’da Almanya’daki Türkiye seçimlerden ne bekliyor konusu ele alınıyor.

Almanya’daki Türkiye  7 Haziran’dan ne bekliyor?

Siyasi partilerden ne talep ediyor?

Şirin Payzın Almanya’ya gidiyor, Almanya’daki siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarını, farklı siyasi örgütleri biraraya getiriyor.

Sokakta, siyasette, Meclis’te, barışta, gerilimde, çözümde dünyada ve bu ülkede Ne Oluyor’sa tüm yaşananların perde arkası Ne Oluyor?’da ekrana taşınıyor.

Ne Oluyor?, siyasette, sanatta, sporda, sokakta neler olup bittiğini anlatıyor, konuşturuyor, tartıştırıyor. Türkiye’nin en önemli meselelerine farklı bakan isimleri, farklı görüşleri bir masa etrafında topluyor. Cesaretli, tarafsız, önyargısız tartışmalarla Türkiye’nin en önemli sorunlarını irdeliyor.

“Ne Oluyor?’un” kaçırdığınız bölümlerini http://tv.cnnturk.com/neoluyor sayfasından seyredebilirsiniz.

Haberin Devamıadv-arrow

YAYIN TARİHİ:       26 NİSAN 2015 / PAZAR