Kuzey Kore lideri Kim bürokratları tembellikle suçladı

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, bürokratları "tembel tembel oturmakla" suçladı.
Kuzey Kore uzun menzilli İHA üretti
Kuzey Kore devlet haber ajansı KCNA, Kim Jong-un, komünist rejim ideolojisine ve ülkedeki siyasi sisteminin kutsal amacına odaklanmayan parti yetkililerini tembellik yapmakla suçladığını duyurdu.
Kuzey Kore'den 'Seul'u yok etme' tatbikatı
Kim, Kuzey Kore İşçi Partisinin bir kurul toplantısında yaptığı kapanış konuşmasında, "Bürokrasi, görevini kötüye kullanma, yolsuzluk ve diğer yanlış davranışların temel nedeni haline gelmiştir. Bu da İşçi Partisine ve devletin resmi ideolojisine çok büyük zarar vermektedir" ifadelerini kullandı.
Parti üyelerini bürokrasideki tembellik ve yanlış davranışlarla kararlı şekilde mücadele etmeye çağıran Kim, partililerin "güçlü bir sosyalist ülke inşa etmekteki" rolünün altını çizdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ABD'de serbest bırakılan Rümeysa Öztürk, Massachusetts eyaletine döndü: Komşuları evinin önünü çiçeklerle donattı...
Orta Doğu turu öncesi dikkat çeken iddialar: Trump Filistin’i mi tanıyacak?
Papa Leo'nun şifreleri: Kırmızı yelek mesaj mı?
SON DAKİKA... Gerilim had safhada! Hindistan 3 havalimanını vurdu: Pakistan füzelerle karşılık verdi
Hindistan, Pakistan! Nüfus oranları açıklandı! İşte Dünyanın en kalabalık ülkesi! Dünya haritası ülkeler!