hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolar ne kadar? (25 Temmuz Kapalıçarşı döviz fiyatları)

    Dolar ne kadar (25 Temmuz Kapalıçarşı döviz fiyatları)
    expand
    KAYNAKAA

    Dolar/TL, güne yatay başlamasının ardından 3,5550 seviyelerinde dengelendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dün, küresel piyasalarda artan dolar talebine paralel 3,5698 seviyesine kadar yükselen dolar/TL, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,57 artışla 3,5565'ten tamamladı.

    Dolar/TL, güne yatay seyirle başlamasının ardından saat 11.05 itibarıyla 3,5550'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL önceki kapanış seviyesinin hemen üzerinde 4,1440'tan, sterlin/TL ise yatay seyirle 4,6330'dan alıcı buluyor.

    Analistler, bugün başlayacak ve iki gün sürecek ABD Merkez Bankası (Fed) toplantısından çıkacak kararların yatırımcıların odak noktasına yerleştiğini belirterek, Fed'in, faizlerde değişikliğe gitmesinin beklenmediğini ve karar metnindeki ifadelerle piyasaları aralıkta yapılabilecek bir faiz artışına hazırlayabileceğini ifade etti.

    Avro/dolar paritesi fed kararları öncesinde 1,16-1,17 bandı içindeki yatay seyrini sürdürürken, dolar endeksi ise 94'ün hemen altında dengelendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bugün yurt içinde İktisadi Yönelim İstatistikleri, yurt dışında ise Almanya'da Ifo endeksleri ve ABD'de tüketici güveni başta olmak üzere açıklanacak verilerin takip edileceğini kaydeden analistler, teknik açıdan dolar/TL'de 3,5240 seviyesinin destek, 3,5650'nin ise direnç konumunda bulunduğunu söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow