hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bob Geldof MARKA Konferansı'nda

    Bob Geldof MARKA Konferansında
    expand

    Lider konferans markası Yürekli tarafından 14 yıldır aralıksız gerçekleştirilen ve 14 yıldır CNN TÜRK'ün medya sponsorluğunda düzenlenen MARKA Konferansı yarın başlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Swissotel'de düzenlenecek olan MARKA 2013 Konferansı sahnesi dünya çapında rock starlardan ekonomi yıldızlarına, marka yaratıcılarından televizyon ikonlarına, sanatçılardan fotoğrafçılara, dünya medyasını etkileyen düşünürlerden pazarlama dehalarına kadar birçok ilgi çeken konuşmacıyı ağırlayacak.

    Konferans deneyiminde çığır açan uygulamaları sektörle tanıştıran ve birçok sıradışı uygulamanın ilk yaratıcısı olan MARKA Konferansları bu yıl yine, aynı zamanda deneyim yönüyle de fark yaratacak bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.

    Diğer taraftan içerik konusundaki iddiasını, her yıl olduğu gibi sürdüren MARKA 2013'ün dikkat çeken konu başlıkları arasında "Yeni Marka Ahlakı: Siyasi Sorumluluk ve Sosyal Sorumluluk", "Yeni Teknoloji ve Lüks Markaların Geleceği", "Hikayelerin Gücü: Bir hikayeyle milyarlarca kalbe ulaşmak", "Türkiye'deki Yeni Sosyal Trendler ve Önümüzdeki Seçimler", "Markalar için Ekonomi Rotası 2014", "İstanbul Gece Hayatı ve Eğlence Markası Yaratmak", "Y kuşağı, anlatılmaz yaşanır!", "Markalar için Yoga Dersi", "Sanat ve Tasarımla İletişim", "Fotoğraflarla Anlatılan Hikayeler: Görselin Gücü", "Patron Çıplak!",  "Sosyal Medya ve Sosyal Ağın Parçası Olan Müşteri", "Dijital Devrim, Fikri Haklar ve Hukukun Değişen Yüzü" gibi başlıklar yer alıyor.

    Yıldız İsimler MARKA 2013'te

    Konuşmacılar arasında ise birçok yıldız isim var. Sir Bob Geldof, Noreena Hertz, Johanna Blakely, David Rowan, Eugenio Mendez, Chris Chavez, Angelo Bucarelli, James Mollison ve BJ Cunningham gibi marka isimler dünyanın çeşitli ülkelerinden MARKA 2013'e katılmak üzere İstanbul'u aylar öncesinden programlarına aldı.

    Bu yıl MARKA 2013'te iş ve medya dünyasından da bir yıldızlar geçidi var. Şirin Payzın, Hayko Cepkin, Acun Ilıcalı, Murat Sabuncu, Leyla Alaton, Bekir Ağırdır, Uğur Gürses, Demet Cengiz, Balçiçek İlter, Fatoş  Karahasan, Metin Fadıllıoğlu gibi birçok önemli isim MARKA 2013'teki yerini almaya hazırlanıyor.

    Yürekli'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, bu yıl MARKA 2013'le Yürekli'nin içerik becerisini ortaya koyan bir konferans sunacaklarını söyledi.

    Şengör, şöyle konuştu:

    "MARKA 2013 sahnesinde yer alacak her konuşmacı çarpıcı ve etkili sunumlar yapmak üzere hazırlanıyor. Yenilik, akıl, bilgi ve ilham dolu, sınırları zorlayan bir gündem sunmak üzere çalışmalarımız son hızıyla ilerliyor. Markaların 2014 gündemini şekillendirirken, başka hiçbir yerde bulunmayacak bir içerikle izleyicilerimizin karşısına çıkacağız.

    Şaşırtıcı, düşündürücü, bilgilendirici olmayı hedeflediği kadar, "eğlendirerek bilgi ve fikir paylaşma" felsefesiyle  yıllardır iş konferansı anlayışını değiştirdiğimiz gibi, MARKA Konferanslarının sıra dışı formatını her yıl daha da geliştiriyoruz.

    Bu yıl yine sürprizler, farklı uygulamalarla seyircimizi heyecanlandıracağız. İş dünyasının en görkemli, en etkili buluşması olarak anılan MARKA Konferansları lider markaların, marka ekiplerinin ve fikir önderlerinin en önemli buluşma noktası olarak her yıl olduğu gibi bu yıl yine 'kapalı gişe' bir etkinlik olarak hem eşsiz bir deneyim hem de lüks konferans anlayışında yeni bir dönüm noktası olacak."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow