hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Reina'nın yerine Dream geliyor

    Reinanın yerine Dream geliyor
    expand

    Yılbaşı akşamı yaşanan terör saldırısı sonucu 39 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübü Reina ise tarih oldu. Peki Reina'nın yerine ne yapılacak? Bu sorunun yanıtını Hürriyet Gazetesi yazarlarından Gökhan Kimsesizcan köşesinde yazdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul yeme, içme eve eğlence hayatının en popüler adreslerini aynı çatı altında toplayan Reina, önceki gün yıkıldı.Yılbaşı akşamı terör saldırısı sonucu 39 kişinin öldüğü mekan hakkında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesi’nde bulunan Reina isimli eğlence mekanında mevzuata aykırı kısımlar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümenince yıkım kararı alınmıştır” diye açıklama yaptı.

    Reina'da böyle yıkıldı
    Gökhan Kimsesizcan'ın yazısına göre, Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan’ın mahkemelik olduğu mal sahibi Ferit Şahenk’in buraya beş yıldızlı bir otel yapacağı yıllardır konuşuluyordu. Şimdi ise Doğuş grubunun D.ream adlı yeme, içme ve eğlence şirketiyle beş yıldızlı otel yerine burada 29, Fenix, Le Petit Maison, Zuma, Da Mario gibi kendi markalarının yer alacağı projeyi hayata geçireceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

    Yazının tamamını okumak için tıklayın

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow