hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    114 yıllık devin yeni yatırım hamlesine Cushman & Wakefield imzası

    114 yıllık devin yeni yatırım hamlesine Cushman & Wakefield imzası
    expand

    Dünyanın önde gelen ticari gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, 114 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin ilk ve köklü ilaç şirketi İbrahim Etem - Menarini 'nin yeni merkez ofis projesi için 'kiracı danışmanlığı' ve 'proje yönetimi' hizmetlerini sundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    60'tan fazla ülkede 43 bin çalışanı ile ticari gayrimenkul hizmetleri alanında faaliyetlerini sürdüren Cushman & Wakefield (C&W), Türkiye’de gerçekleştirdiği önemli projelerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin ilk ve köklü ilaç şirketi İbrahim Etem - Menarini'nin  İstanbul'da gerçekleştirdiği yeni yatırım hamlesine Cushman & Wakefield tarafından 12 ay boyunca kiracı danışmanlığı ve proje yönetimi hizmeti sağlandı. 

    Büyüme stratejisinin ilk adımı olarak Topkapı’daki fabrika yerleşkesinin tamamını üretime bırakmak için düğmeye basan İbrahim Etem - Menarini, Cushman & Wakefield danışmanlığında merkez ofisini Maslak Ofis Binası'na taşıdı. Toplam 2500 m2'lik  ofis alanında yürütülen projede İbrahim Etem - Menarini'ye bina seçiminden, inşaat ve tasarım aşamasına kadar tüm süreçlerde danışmanlık hizmeti sunan C&W; 114 yıllık köklü şirketin attığı bu tarihi adımdaki en büyük destekçisi oldu. 

    Açık ofise geçiş

    Dünyanın birçok bölgesinde gerçekleştirdiği projelerden edindiği deneyim ve bilgileri paylaşan Cushman & Wakefield, İbrahim Etem - Menarini için 12 aylık geçiş dönemini başarıyla yönetti,  doğru binanın seçilmesi, inşaat ve tasarım aşamaları gibi birçok kalemde markaya danışmanlık hizmeti sundu.İbrahim Etem – Menarini, yeni merkez ofisiyle birlikte açık ofis sistemine de geçmiş oldu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow