hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aktif Bank'a Mastercard Catalyst ödülü

    Aktif Banka Mastercard Catalyst ödülü
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Aktif Bank, “MasterCard Catalyst 2016” ödülleri kapsamında, satış kategorisinde birinci olarak, kredi kartı sayısını bir yıl içinde en yüksek oranda artıran banka oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yenilikçi yatırım bankası konumundaki Aktif Bank, 2014 yılında 690,000 adet olan toplam kart sayısını 2015 sonu itibarı ile 1,685,000’e çıkararak toplam kart sayısında da yüzde %144 oranında artış kaydetti. Aynı dönemde kredi kartı adedinde %99 büyüme kaydeden Aktif Bank, Mastercard Catalyst’te, kredi kartı sayısını bir önceki yıla oranla en fazla artıran banka ödülüne sahip oldu.

    Aktif Bank adına birincilik ödülünü alan Aktif Bank CEO’su Serdar Sümer, Yeni nesil bankacılık anlayışıyla hizmet veren ve şubeleşme stratejisi olmayan bir yatırım bankası olarak, bireysel bankacılık alanında ulaştığımız ölçek sektörde bizi tamamen farklı bir yere taşımış durumda. Aktif Bank ve iştiraklerinin sunduğu ödeme sistemleri çözümleri ve bireysel finansman ürünlerinde dönen günlük işlem adetleri, sektörde binlere yakın şubesi olan bankaların ulaştığı adetlerle kıyaslanabilir seviyelere ulaştı" dedi.

    Konvansiyonel yöntemlerle yapılan işleri tekrarlamak yerine her zaman düşük rekabet avantajının kullanılabildiği niş pazarlara odaklandıklarını belirten Aktif Bank CEO’su Serdar Sümer, büyük bir dağıtım ağı ve maliyet gerektiren bireysel bankacılık faaliyetlerini, pazarda etkin olan diğer dağıtım teşkilatları ile işbirliği yaparak büyütmeyi tercih ettiklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aktif Banka Mastercard Catalyst ödülü

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow