hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    En iyi ilan tasarım ödülü Perfetti Van Melle Türkiye'nin oldu

    En iyi ilan tasarım ödülü Perfetti Van Melle Türkiyenin oldu
    expand

    22. İnsan Kaynakları Zirvesi’nde ¨En İyi Tasarımlı İlan” ödülünü “Career Kitchen YoungTalent Programı” ile Perfetti Van Melle Türkiye kazandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    15 - 16 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda “DNA - DecodingThe New Age - Yönetim, Yeni Çağın Kodları ile Yeniden Yazılıyor” temasıyla gerçekleştirilenzirvedeKariyer.net İnsana Saygı Ödülleri kapsamındaPerfetti Van Melle Türkiye’nin popüler staj programı “Career Kitchen YoungTalent” ile “En İyi Tasarımlı İlan” ödülünü aldı.

    Zirve kapsamında Kariyer.net tarafından düzenlenen “İnsana Saygı Ödül Töreninde” 13 firma "İnsana Saygı Özel Ödülü" ne layık görüldü.

    İnovasyon ve farklılıkla gelen ödül

    Özel prestij ödüllerinden “En İyi Tasarımlı İlanın Ödülü’nü ise dünyaca ünlü şekerleme ve sakız markaları Mentos,Vivident, BigBabol,ChupaChupsFrisk, Fruittella, Alpenliebe, Golia, Happydent, Airheads ve Smint’insahibi küresel şirketPerfetti Van MelleTürkiye aldı. Perfetti Van Melle’nin bu prestijli ödüle layık görülmesinde başlıca iki kriter; ortaya koyulan inovasyon ve farklılık olarak vurgulandı.

    Perfetti Van Melle’nin olarak her yıl düzenlediği staj fırsatlarınıninovatif bir bakış açısıyla ele alınması ve yetenek yönetimine odaklanılmasıyla programda öğrencilerinakademik eğitimlerinin ardından fabrika ortamındaki eğitimleriyle hem teorik hem pratik bilgisinin pekiştiği böylece Career Kitchen’ da gençlerin kendi kariyerlerine kendilerinin yön verdiği ifade edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Career Kitchen YoungTalent Neden bu kadar ilgi görüyor?

    Üniversite 3.-4. Sınıf ve yüksek lisans öğrencilerinden oluşan adaylara öğrenme ve gerçek deneyim ile kariyerlerini kendilerinin dizayn ettiği, içerisinde gelişim ve farklı kültürleri yakından tanıma fırsatı ile beraber Endüstriyel Operasyonlar, Proses Teknoloji, Tedarik Zinciri, Finans, Pazarlama, Satış, İK gibi her bir iş sürecini yakından birebir fabrika ortamı içerisinde görebildikleri alışılagelmişin dışında gelişim ve öğrenme deneyimi yer alıyor. Hedefe ulaşmak ve korumak adına projenin her türlü görsel tasarımından, belirlenen iletişim dilinden, alınan başvurular, görüntülenme oranları titizlikle ele alınıyor. Dolayısıyla stajyerlerin memnuniyet oranları çok yüksek oluyor.

    Program içerisine bugüne kadar dahil olan stajyer öğrenciler Barselona’ da düzenlenenMasterclass’a dahil oldu. Stajyerler Barselona’ da lolipop üretimi yapan ChupaChups fabrikasındaki şirket oryantasyonu ile bir markanın nerelere kadar ulaşabileceğini, bir ürünün t-shirtten kaska, anahtarlıktan çantaya, sweatshirtten kaykaya kadar ne kadar her şeye yakışabileceğini tanıklık ediyor. “Sıkı çalış çok eğlen” mottosu ile eğitim, oryantasyon ve şehir turları ile renklenen programda öğrencilerin yorumlarından hem çok eğlendikleri hem de gelecekleri hakkında bilinçli karar verme yoluna girdikleri rahatlıkla gözlemlenebiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow