hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    En İyi İşyeri Ödülü'nü aldı

    En İyi İşyeri Ödülünü aldı
    expand

    İnsan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren Aon Hewitt tarafından her yıl düzenlenen Çalışan Bağlılığı ve Memnuniyeti Araştırması'nın sonuçları açıklandı. Türkiye'den araştırmaya katılan 170 şirketten Novo Nordisk Türkiye, ilk kez katıldığı araştırmada global değerlendirme kriterlerine uygun olan 3 ilaç firmasından biri arasında yer alarak, 'En İyi İşyeri Ödülü'nü aldı ve önemli bir başarıya imza attı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çalışanların bağımsız görüşlerine dayanan araştırmada, 'En İyi İşyeri' unvanını kazanmak için katılımcı şirketlerin; Bağlılık, Liderlik, Performans Kültürü ve İşveren Markası endeks sonuçları değerlendirildi.

    Araştırma sonuçlarına göre; dört ana endeks değerinde de yüksek performans gösteren Novo Nordisk Türkiye, 'En İyi İşyeri' ödülünün sahibi oldu.

    Ödülü değerlendiren Novo Nordisk Türkiye Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Dr. Burak Cem; "Novo Nordisk ailesi olarak ilk defa katıldığımız AON Hewitt Çalışan Bağlılığı Araştırması neticesinde bu ödülü almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bir aile olarak yola çıktık ve kendimize sorduk: Ailen için ne yaparsın? Ailen için ne yapmazsın? Gördük ki, çalışan bağlılığı ancak bir bütün halinde aile olarak çalışabilen organizasyonlarda mümkün olabiliyor. Biz Dünya çapında milyonlarca insanın hayatını değiştiren, diyabette lider, obezite, hemofili ve büyüme hormonu geriliği alanlarında öncü bir firmayız. Bu başarı ancak inanan, yüreğiyle çalışan, firmasına ve yaptığı işe bağlı bir ekip ile sağlanır. Bizi bu ödüle layık görenlere ve katkılarından dolayı tüm Novo Nordisk ailesine teşekkür ederiz" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çalışan bağlılığını ve motivasyonunu desteklemek, organizasyonel etkinliği ve performansı arttırmak amacıyla kapsamlı projeler yürüten Novo Nordisk; bu alandaki çalışmalarının 2017 temasını; "Sen Varsan İş Değişir" olarak belirledi.

    Novo Nordisk Türkiye; Mart ayı başında yine önemli bir başarıya daha imza atmış ve KAGİDER'in (Kadın Girişimciler Derneği) Dünya Bankası teknik desteğiyle hayata geçirdiği Fırsat Eşitliği Modeli değerlendirme sürecini tamamlayarak, Fırsat Eşitliği Sertifikası almaya hak kazanmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow