hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ipsos hizmetlerini bir kez daha belgeledi

    Ipsos hizmetlerini bir kez daha belgeledi
    expand

    Araştırma ve danışmanlık hizmetleri sunan Ipsos, bağımsız denetim kuruluşu Bureau Veritas tarafından gerçekleştirilen denetim ve belgelendirme süreci sonrasında, Kalite Yönetim Sisteminin ISO 9001:2015 standartlarını da kapsadığını tescil ettirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ipsos, hali hazırda sahip olduğu; ESOMAR standartlarını içeren ve Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) tarafından verilen Güvenilir Araştırma Belgesi (GAB) ve uluslararası Pazar, Kamuoyu ve Sosyal Araştırma Yönetim Sistemi Standardı olan ISO 20252 belgelerine bir yenisini de eklemiş oldu.

    Ipsos CEO’su Sidar Gedik konuyu şöyle değerlendirdi:

    “Ipsos olarak kuruluşumuzdan bu yana Kalite Yönetim Sistemi’nden taviz vermeden hizmetlerimizi müşterilerimize sunuyoruz. Kalite Yönetim Sistemimizin sürekli geliştirilmesi bakış açımızla faaliyetlerimizi sürdürürken, mevcut uygulamalarımızın kalitesini tescil ettirmek üzere bu yıl başında ISO 9001:2015 belgesi sürecini başlattık ve bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan denetimler sonucunda ISO 9001:2015 standartlarını karşılıyor olduğumuz resmi olarak da onaylanmış oldu. Bu süreçte kurum kültürümüz, değerlerimiz ve iş yapış şeklimizin ISO 9001:2015 yapısı ve prensipleriyle ne kadar uyumlu olduğunu da görmüş olduk. Müşterilerimize her koşulda kaliteden ödün vermeden hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz.”



    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow