hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Michelin yeni lastiklerini ABD'de tanıttı

    Michelin yeni lastiklerini ABDde tanıttı
    expand

    Dünyanın en büyük lastik üreticileri arasında yer alan Michelin, spor ve yüksek performanslı otomobiller için üstün motor sporları tecrübesi ile tasarladığı yeni Michelin Pilot Sport 4S lastiğini Palm Springs California’da özel bir etkinlikte tanıttı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Keanu Reeves, Allan McNish gibi pek çok ünlü, sosyal medya fenomeni ve otomobil gurusunun katıldığı özel etkinlikte, pilotlar süper spor araçlar ile Michelin Pilot Sport 4S lastiğinin performansını deneyimleme fırsatı buldu ve #MichelinPilotExperience, #PS4S hashtagleri ile paylaşım yaptı. Yüksek direksiyon hassasiyeti ve hızlı tepki seviyesi sayesinde sürücülere eşsiz bir sürüş keyfi sunan lastikler, her türlü zorlu yol koşulunda zemini kavrayarak katılımcılardan tam not aldı.

    Thermal Club Pisti’nde düzenlenen lansmanda, Ferrari GTC Lusso, Aston Martin Vanquish, Singer 911 Porsche, MCLaren, Mercedes AMG GTR, Hennesey Genom GT gibi birçok hiper güçlü otomobil, MichelinPilot Sport 4S’e eşlik ederek hem pistte hem de farklı yol koşullarında lastiğin performansı test edildi.

    Michelin yeni lastiklerini ABDde tanıttı

    Michelin Pilot Sport 4S ile hem kuru hem ıslak zeminde maksimum performans“Çift bileşen” teknolojisi sayesinde hem kuru hem de ıslak zeminde etkin kontrol ve frenleme performansı sunan Michelin Pilot Sport 4S, kullanılan yeni hibrid teknolojisi sayesinde tüm koşullarda güvenlik beklentisi olan sürücülerin ve lider spor araç üreticilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Yeni Michelin Pilot Sport 4S, 19” ve 20”ta 34 farklı ebatları bulunuyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow