hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Premium şişelere giren Kızılay Doğal Maden Suyu, Çin pazarına da açıldı

    Premium şişelere giren Kızılay Doğal Maden Suyu, Çin pazarına da açıldı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    "Kızılay Doğal Maden Suyu" Premium şişelerdeki yerini aldı. 25cl ve 75cl cam sade maden suyu üretmeye başlayan Kızılay, "Her Çinliye bir şişe maden suyu" sloganıyla Çin pazarına da açıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ürün portföyünü geliştiren Kızılay Mineralli Su İşletmeleri, Premium Segmentine de geçti.

    Tüm meyve suyu ürünlerini Premium şişelerde üretmeye başlayan Kızılay, yeni ürünlerini Feriye Lokantası'nda düzenlediği bir lansman toplantısıyla tanıttı.

    Toplantıya, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Tan ve Sabahattin Tezdiğ ile Kızılay mineralli su işletmesi yöneticileri katıldı.

    Yılda 1 milyar 100 milyon şişeleme yapıyor

    Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, yaptığı konuşmada, tüketicilerin taleplerini karşılayabilmek ve daha iyi hizmet sunabilmek için Kızılay Maden Suyu kendini sürekli geliştirdiğini söyledi.

    Teknolojik altyapının yanı sıra ürün yelpazelerine yeni lezzetler eklediklerini belirten Dr. Kınık, "Bu çerçevede Afyonkarahisar da bulunan iki fabrika da gerekli yatırımları yaparak, üretim kapasitemizi saatlik 160.000 şişeye, yıllık ise 800.000.000 şişeye çıkardık. 2014 yılında yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Erzincan Akyazı'da bulunan 'Ekşi Su' havzası satın alındı ve Erzincan'da yeni bir fabrika kuruldu Son teknolojiye sahip fabrika saatte 50.000 şişe, yıllık 300.000.000 şişe kapasitesi ile üretime başladı. Böylelikle Afyonkarahisar ve Erzincan fabrikalar ile yılda 1.100.000.000 şişe üretim kapasitesine sahip hale geldik" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Premium şişelere giren Kızılay Doğal Maden Suyu, Çin pazarına da açıldı

    "Her kapağı açılan maden suyu iyiliğe dönüşüyor"

    Kızılay Mineralli Su İşletmeleri olarak 16 farklı tadı, 25 ambalaj çeşidi ile tüketicilerin beğenisine sunduklarını dile getiren Dr. Kınık, şunları kaydetti: "Kızılay 1926'da Gazi Mustafa Kemal'den aldığı Kızılay Minarelli Su İşletmelerini, günümüzde 24 ülkeye ihracat yaparak ve çeşitlerini arttırıp büyüterek devam ediyor. Dünyada içildiği zaman başkasına yarayan tek maden suyu olan Kızılay Maden Suyu'ndan elde ettiğimiz gelir, başkalarına yardım için kullanılıyor. Her yıl milyonlarca kişi iyilik için Kızılay maden suyu kapağını açmaktadır. Bu çerçevede, içilen her maden suyu bir başkasına yarayan bir iyiliğe dönüşmekte, ihtiyaç sahiplerine yıl içinde dağıtılan yardımlarda da önemli bir kaynak oluşturmaktadır."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tüketiciye daha fazla alternatifler sunan Kızılay Maden Suyu, Sade Maden Suyu'nun yanı sıra, aromalı ürün kategorisinde; Limon, Elma, Karpuz Çilek, Vişne, Ekstra C Vitaminli Limon Aromalı, meyve sulu ürün kategorisinde; Mandalinalı, Narlı, Portakal Bisküvili Elmalı, Kavunlu, Armutlu, Çilekli, Pet Ürün Kategorisinde ise; Sade, Tonik, Mandalina, Limonata, ve Gazoz ürünlerini hali hazırda tüketicilerin beğenisine sunuyor.

    Premium şişelere giren Kızılay Doğal Maden Suyu, Çin pazarına da açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Her Çinliye bir Kızılay Maden Suyu içireceğiz"

    Kızılay Doğal Maden Suyu'nu 24 ülkeye ihraç ettiklerini kaydeden Kınık, bu yıl özellikle Çin Pazarı'na girdiklerini kaydetti. Kınık, Çin'de 4 bayii açarak dağıtım yaptıklarını da belirterek "Her Çinlinin masasına bir şişe maden suyumuzu koyacağız. İhracat hedefimiz ülke sayısını 40'a çıkarmak " dedi.

    Kızılay Maden Suyu 23; Hollanda, Belçika, Fransa, Almanya, İngiltere, KKTC, Türkmenistan, Irak, Ç BAE, Finlandiya, Avusturya, Avusturalya, Libya, S. Arabistan, Cezayir, İsveç, İsviçre, Slovakya, Danimarka, Norveç, Filistin ve Ürdün gibi ülkelere ihraç ediliyor.

    Kızılay 1000 kişi istihdam edecek

    Kızalay Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kızılay'ın büyümeye devam ettiğini ve 1000 kişiyi istihdam edeceğini de belirtti. Kınık, kariyerine Kızılay'da devam etmek isteyen kişilerin, Kızılay'ın web sayfasındaki kariyer bölümünü ziyaret etmelerini istedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow