hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karaca gerçek inciyi sofralara taşıyor

    Karaca gerçek inciyi sofralara taşıyor
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Karaca, gerçek inciden üretilen "Fine Pearl" yemek takımıyla perakende sektöründe bir ilke imza atıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'de 113, Hollanda, İngiltere, İsviçre ve Azerbaycan başta olmak üzere dünyada 29 mağazasıyla sofra, mutfak ve ev tekstili sektöründe hizmet veren Karaca, 2016 yılının son çeyreğine yeni yatırımı ile başlangıç yapıyor.

    Saray Bisküvi sağlıklı atıştırmalıkta iddialı

    Gerçek inciden üretilen "Fine Pearl" yemek takımıyla incinin doğallığını tüketicilerle buluşturan Karaca, bu yatırımı ile sofra ürünlerinde Premium segmente yepyeni bir ürün sunuyor.

    Karaca İcra Kurulu Üyesi Sami Hotak, gerçek inci kullanıldığına dair dünyanın en önemli akreditasyon firması TÜV Rheinland tarafından onaylanan Fine Pearl'ün Ar-Ge süreciyle ilgili şunları söyledi:

    "2012 yılından beri Fine Pearl için AR-GE çalışmaları yürütüyoruz. Yemek takımında inci kullanmak bir hayalken, bunu hayata geçirdiğimiz için çok gururluyuz. Bu ürünün Karaca ailesine kattığı prestij ve başarının yanı sıra sektör içinde 300 milyon TL'lik bir iş hacmi yarattık."

    2017'de hedef yüzde 30 büyüme

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sektör içerisinde artan rekabetin markaları farklılaşma ve değer katma noktasına ittiğini de belirten Hotak, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını dile getirdi.

    Karaca, Fine Pearl yemek takımı ile 2017 sonunda yüzde 30'luk büyüme ve 1 milyar 100 milyon TL ciro ile pazar payını büyütmeyi hedefliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow