hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türk restoran zinciri satılıyor

    Türk restoran zinciri satılıyor
    expand

    2003 yılından bu yana faaliyette olan, Türkiye`de 110 şubesi bulunan Tavuk Dünyası`nın paylarının GRI Gıda tarafından devralınması ile ilgili Rekabet Kurulu`na başvuruldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    100’ün üzerinde restoranı ile 1700’ü aşkın kişiye istihdam sağlayan Tavuk Dünyası Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin sermayesinin %47’sini temsil eden paylarının GRI Gıda San. ve Tic. A.Ş. tarafından devralınması ve dolayısıyla Şirket’in GRI Gıda’nın tek kontrolüne geçmesine ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuruldu.

    Açıklamada şöyle denildi:

    "Bildirim’e konu işlem, Tavuk Dünyası Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin (“Şirket”) sermayesinin %47’sini temsil eden paylarının GRI Gıda San. ve Tic. A.Ş. (“GRI Gıda”) tarafından devralınması ve dolayısıyla Şirket’in GRI Gıda’nın tek kontrolüne geçmesine ilişkindir."

    2003 Yılından bu yana faaliyette

    Milliyet'in haberine göre, Gıda sektörünTürk gıdaTavuk Dünyası markası, yeme içme sektöründe 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren, bugün 5 ülkede, 30 şehirde 70'den fazla noktada restoran-cafe hizmeti veren şirketleri bünyesinde bulunduran TD Gıda Hizmetleri tarafından geliştirilmiştir.

    120 şubesi bulunuyor

    Tavuk dünyasının 110'u Türkiye, 3'ü Almanya, 4'ü Hollanda, 2'si Çin ve 1'i Rusya'da olmak üzere 120 şubesi bulunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CEO görevine Volkan Mumcu getirildi

    Tavuk ağırlıklı menüleri ile Türkiye’de yeme – içme sektöründe kendisine yepyeni bir kulvar oluşturan Tavuk Dünyası, hızlı büyüme ve kurumsallaşma çalışmalarını dünya standartlarına taşıma hedefiyle CEO görevine Volkan Mumcu’yu getirmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow