hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yurtiçi Kargo'dan online ödeme hamlesi

    Yurtiçi Kargodan online ödeme hamlesi
    expand

    Son yıllarda teknoloji yatırımlarıyla dikkat çeken Yurtiçi Kargo, DenizBank ve Garanti Bankası ile yeni bir işbirliğine gitti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu işbirliği kapsamında, düzenlenen her Yurtiçi Kargo faturasının, su, elektrik veya telefon faturası öder gibi, söz konusu bankaların internet ekranlarından kolayca ödenmesi imkanı sunuluyor. Ödemeler DenizBank ve Garanti Bankası’nın internet şubelerinden yapılabilecek.

    Söz konusu gelişmeyle birlikte, her bir Yurtiçi Kargo birimi tarafından düzenlenen faturaların bedelleri, elektrik, su, telefon faturası öder gibi DenizBank ve Garanti Bankası’nın internet ekranlarından ödenebilecek. Sunduğu bu yeni alternatif ödeme sistemiyle Yurtiçi Kargo, düzenlenen faturalarının vadesine göre rahatça takip edilmesini ve kolaylıkla ödenebilmesini hedefliyor.

    Sunulan bu yeni hizmet sayesinde, DenizBank ile çalışan Yurtiçi Kargo müşterileri, faturalarını internet haricinde söz konusu bankanın gişelerinden veya telefon bankacılığından da ödeyebilecekler. Garanti Bankası ile çalışan Yurtiçi Kargo müşterileri ise faturalarını internet bankacılığının haricinde Garanti Paramatik’lerden veya bankaya verecekleri otomatik ödeme talimatıyla da ödeyebilecekler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow