hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Veri paylaşımı artık çok daha kolay

    Veri paylaşımı artık çok daha kolay
    expand

    İnovatif modemler üreten ZyXEL, seyahat eden ve sürekli hareket halinde olan kişilerin gittikleri her yerde çevrimiçi kalmasını sağlayacak yeni ürününü piyasaya sürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ağ teknolojileri alanında dünya liderlerinden biri olan ZyXEL, sık seyahat edenlerin iletişim kesintilerinin önüne geçip sürekli çevrimiçi kalmalarını sağlayacak 4G/LTE destekli ürünü WAH7706’yı tanıttı. 

    Ürün, kablosuz da yüksek hızlı IEEE 802.11ac teknolojisiyle hem, 2.4GHz hem de 5GHz frekans bandında eş zamanlı yayın yaparken, mobilde ise 2G, 3G ve 4G (LTE CAT 6) destekleriyle hâlihazırda en iyi mobil iletişim seçeneğini sunuyor. Seyahat eden ve sürekli hareket halinde olan kullanıcılar, aynı anda 32 Wi-Fi cihazı destekleyerek mevcut bağlantıyı paylaşmaya imkân sunan WAH7706 ile yolculuğun keyfini çıkartacak. 

    Piliyle birlikte sadece 125 gram ağırlığında olan WAH7706, dünyanın farklı bölgelerinde 4G teknolojisine geçmiş ülkelerin tümünde olduğu gibi ülkemizde de kullanılabilecek. Çoklu kanal desteğiyle 3, 7, 8, 20, 28 ve 38 numaralı LTE kanallarına uyumlu olan ürün, daha geniş bir kapsama alanı da sunacak. Bu da kullanıcıların mobil operatörlerinin sunduğu 4G hizmetinin özelliğine göre seyahat halindeyken hız ve iletişim kesintisi yaşamaması anlamına gelecek.
    En büyük sorun veri hızları

    Seyahat halindeki kullanıcıların en büyük sorunu veri hızları. WAH7706 taşınabilir 4G/LTE router, indirme yönünde 40MHz bant genişliğinde 300Mbps ve yükleme yönünde 20MHz bant genişliğinde 50Mbps hız imkânı sunuyor. Ayrıca cihazın “tak-çalıştır” tasarımı, kullanıcıların hiçbir teknik ayar yapmadan hızlı ve kolay bir şekilde LTE üzerinden internete bağlanmalarını sağlıyor.

    Verilerinizi kolay bir şekilde paylaşın

    ZyXEL WAH7706 4G/LTE router'ın SD kart desteği sayesinde kablosuz olarak verilerinizi paylaşabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, SD kartınızı WAH7706 4G/LTE router'a takmanız ve kullanıcı arayüzü üzerinden bu özelliği etkinleştirmeniz. WAH7706, 32 GB'a kadar SD kart desteği sağlıyor.
    Pil ömrü de seyahat edenlerin en büyük sorunları arasında yer alıyor. ZyXEL WAH7706, güç tasarruf modu ile yüksek güç verimliliği sağlıyor. Cihazın güç tüketimi düşük olduğu için ürün ömrünü azaltan ısınma sorunlarının da önüne geçilmiş oluyor. Cihaz 10 saate kadar(*) çalışma süresi ve 300 saate kadar bekleme süresi sunan 2800mAh lityum polimer bir pile sahip. Cihaz üzerinde yer alan LED göstergeler ile bağlantınızın durumunu, sinyal kalitesini, pil ve kablosuz durumunu kolay bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

    LTE pazarını tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yeni gelişen bir alan olduğunu belirten ZyXEL Türkiye Pazarlama ve Marka Müdürü Özden Aliyagiç Uyar  “Ülkemizde 1 Nisan itibariyle geçilen 4.5G altyapısı; mevcut altyapıların hızla yenilenmesiyle gün geçtikçe daha da hızlı bir hal alıyor. LTE teknolojileri sık seyahat eden gezginler için de internete daha yüksek hızla ve mobil olarak bağlanma anlamında önemli fırsatlar içeriyor. Biz; özellikle sık seyahat edenler ve mobil ihtiyacı olanlar için WAH 7706 4G/LTE router ile uzun pil ömrü, yüksek performans, kolay kullanım ve kesintisiz iletişim gibi ana ihtiyaçları tek bir üründe sunuyoruz” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow