hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    11 milyon emekli haziranda erken maaş alacak

    11 milyon emekli haziranda erken maaş alacak
    expand
    KAYNAKAA

    Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bayram nedeniyle emeklilerin maaşlarını erken Sayıları 11 milyonu bulan emeklilere bayram öncesi erken maaş müjdesi geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı SSK, Emekli Sandığı ile BAĞ-KUR emekli, dul ve yetim aylıklarının Ramazan Bayramı'ndan önce ödenmesine yönelik çalışmaların tamamlandığını açıkladı. Ramazan Bayramı'nın 25-27 Haziran tarihlerine rastlaması dolayısıyla maaş ödemelerinin erkene çekildiği ifade edildi.

    SSK emeklileri

    Buna göre, SSK emekli, dul ve yetim aylığı alanların 24-26 Haziran tarihleri arasında ödenmesi gereken gelir, aylık ödemeleri, tahsis numarasının son rakamı 4 olanlar için 21 Haziran'da, 2 olanlar için 22 Haziran'da, 0 olanlar için 23 Haziran'da gerçekleştirilecek.

    BAĞ-KUR'lular

    BAĞ-KUR emekli, dul ve yetim aylığı alanların 25-28 Haziran'da ödenmesi gereken gelir, aylık ödemeleri ise tahsis numarasının son rakamı 5, 7 ve 9 olanlar için 20 Haziran'da, 1 ve 3 olanlar için 21 Haziran'da, 4, 6 ve 8 olanlar için 22 Haziran'da, 0 ve 2 olanlar için 23 Haziran'da yapılacak.

    Emekli Sandığı

    Emekli Sandığı emekli, dul ve yetim aylığı alanların 1, 2 ve 3 Temmuz'da ödenmesi gereken aylıkları 22 Haziran'da, 4 ve 5 Temmuz'da ödenmesi gerekenlerin aylıkları da 23 Haziran'da yatırılacak. Ayrıca kurumdan aylık almakta olan emekli, dul ve yetimlerin aylıkları da Ramazan Bayramı'ndan önce ödenmiş olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow